Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kalmar FF – Djurgardens

Ni som följt mina tidigare rekar vet att jag gärna spelar DNB (= AH0) när jag tycker att spelbolagen har fel favorit. Nu har jag hittat ännu en sådan match.

Kalmar tar emot Djurgården och jag misstänker att oddsen är satta efter hur det historiskt brukat vara de senaste åren, d v s att Kalmar är hemmastarka medan Djurgården är ett rätt uselt bortalag. Ser vi till årets säsong så stämmer inte detta riktigt, Kalmar har tagit fler poäng borta än hemma och Djurgården har vunnit flera matcher på bortaplan, bland annat slog man Malmö borta för ungefär en månad sedan.

Senast lagen möttes var i slutet av maj på Stockholms stadion i en match som Djurgården dominerade och vann med 1-0. Sedan dess har Djurgården förstärkt laget med Alexandar Prijovic och Haris Radetinac medan Kalmar har tappat duktige målvakten Etrit Berisha.

Båda lagen är formstarka, Kalmar har inte förlorat på sju matcher och Djurgården har tagit 13 av 15 poäng på de fem senaste matcherna, sedan Daniel Amartey tagit steget ner i backlinjen och Yusif Chibsah har visat gammal god form på mittfältet.

Båda lagen ligger i mitten av Allsvenskan och teoretiskt har Kalmar en möjlighet på europaplats. Detta är det jag tycker talar mest emot spelet, att Kalmar skulle ha mer att spela för, men jag tycker att Djurgården visat god form de senaste matcherna, och med en i princip skadefri trupp (Av de som spelat på sistone är det bara Petter Gustafsson, som gjort några inhopp på slutet, som är borta. Gustafsson är dock tredjeval på vänsterbacken, så det är ingen tung skada) så tycker jag inte att man är ett sämre lag än Kalmar.

Totalt sett tycker jag att Djurgården absolut ska ha väl så god chans som Kalmar att vinna denna match och när vi får 2,40 på dnb hos Betway så tar jag den utan att tveka. Spelbart ner till åtminstone 2 ggr blankt. 1u är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Inga avstängningar i någondera laget.


Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214
Fotboll

Kalmar FF – Djurgardens

  • Postad:
    20 okt 2013
    17:23
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 dnb
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,40
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Betway
  • Datum:
    21 okt 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-10-21 21:01

Slut 1-2 och pengar i fickan :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td