Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

New York Giants – Minnesota Vikings

Monday Night Football och New York Giants tar emot Minnesota Vikings. För NFL-fans är det ingen höjdarmatch då varken hemma eller bortalaget har spelat något vidare den här säsongen. Gemensamt har lagen spelat elva matcher, men bara en vinst mellan dem. Slutspel är inte möjligt för något av lagen (kanske i teorin) men jag hoppas på en offensiv uppvisning.

Hemmalaget:
NY Giants har med 0-6 fått en av de värsta starterna i historien och lagets quarterback Eli Manning har sett allt annat än stabil ut. Med 15 interceptions är han påväg mot det motsatta rekordet som hans storebror Peyton har siktat in sig på. Trots detta är man ett relativt passningsglatt gäng, med 272.2 yards per match i luften rankas man 8:a i ligan. På marken skrapar man endast ihop 67.8 yards en genomsnittlig match, näst sämst i ligan. Detta kan delvis bero på skadan på David Wilson (tillbaks i december) och ser det även ut att nummer 2, Jacobs, kommer saknas ikväll. Det har alltså blivit sex raka förluster för Giants:

10/10 i Chicago L 21-27
6/10 mot Philadelphia L 21-36
29/9 i Kansas City L 7-31
22/9 i Carolina L 0-38
15/9 mot Denver L 23-41
8/9 i Dallas L 31-36

Man var nära i premiären men sedan har det gått utför. Fyra av dessa matcher har gått över 47.5 poäng och laget är även 4-2 mot totalen i dessa. Defensiven släpper 31.6 poäng, medans Eli och Giants skrapar ihop 17.2 själva. Ett snitt på totalt 48.8 poäng per match alltså. Rent krasst har man släppt många poäng mot medelmåttiga offensiver (Denver som undantag). Defensiverna man har mött har inte varit dåliga, men visst borde man kunnat snitta över 20 poäng.
Giants har fått en del vila (11 dagar) och ett som är säkert är att offensiven har analyserats. Eli Manning har en supberbowl-ring och det finns i honom. Även om han spelar som han gjort tidigare i år men vi tar bort hans turnovers (främst interceptions) tror jag han kommer ha en bra chans mot Vikings. Vi kommer få se mycket blitz från Jared Allen (om han startar) och resten av Vikings defensiv men Eli har ett kallt huvud.

Bortalaget:
Minnesota Vikings kommer till dagens match efter en sorglig vecka bakom sig. Lagets stora stjärna miste sin son (efter hans exs nya pojkvän slagit ihjäl barnet) och laget var inte alls på tårna hemma mot Carolina (en match jag var på plats för). Peterson var med i matchen och kommer starta även idag. Han är det enda riktiga hotet på marken för Vikings, och trots att motståndarlagen vet om detta brukar det vara svårt att stoppa honom. Inför dagen har man även en ny QB. Positionen har varit ett problem för Vikings i flera säsonger. Christian Ponder är halvskadad, Matt Cassell har inte varit konsistent och idag tar man in Buccaneers reject Josh Freeman. Jag tror dock det kan vara ett bra alternativ (tillsvidare) för Minnesota. Resultaten hittills den här säsongen:

13/10 mot Carolina L 10-35
29/9 mot Pittsburgh W 34-27
22/9 mot Cleveland L 27-31
15/9 i Chicago L 30-31
8/9 i Detroit L 24-34

4-1 över 47.5 poäng och 5-0 i O/U. Det intressanta är att laget, förutom i sin senaste match, fått upp en del siffror på tavlan. Man snittar 25 poäng per match framåt. Defensiven är det som gjort att laget förlorat, med 34.8 poäng bakåt. Totalt har vi 59.8 poäng. Lite samma sak som för Giants, ingen av motståndarna har en superoffensiv. Freeman kommer in som en frisk fläkt och kanske t o m kan springa en del, vilket kan ge honom mer tid i passningsspelet. Giants saknar en rad namn i försvaret (Webster, Thomas, Hosley) och det kan nog öppna upp för Jerome Simpson (som redan har två 100+ yard matcher).

Sammanfattning:
NY Giants skadeproblem kommer göra sig gällande och man kommer få förlita sig än mer på luften. Detta resulterar alltid i ett högt tempo vilket favoriserar över. Josh Freeman på andra sidan lär kunna hitta sina wide receivers bättre då Giants har en del skador på CB-fronten, särskilt när A.P. utgör andra delen i dubbelhotet. Vi har två lag som båda snittar över linan och förlorar p.g.a. sina defensiva problem. Jag anser att linan är för kort, den borde ligga 49.5 eller över. Till 47.5 har vi iallafall 56-57% och därför blir det spel på över idag. Skall Giants ta sin första vinst inför hemmapubliken måste man upp mot 30 poäng.
Amerikansk Fotboll

New York Giants – Minnesota Vikings

  • Postad:
    21 okt 2013
    20:05
  • Rekare: maddmax
  • Spel: ÖVER 47.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,93
  • Spreadsheet: (ARKIVERAT)14V
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    22 okt 2013
    02:40
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td