Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Schalke – Chelsea

Ok, stor insats i detta möte. Ser enorm spelvärde här.

Mitt huvudbet:

2013-10-22 20:45FotbollSchalke vs Chelsea 2 FT 9 2.300


-

Mina "sidobet":
2013-10-22 20:45FotbollSchalke vs Chelsea CHELSEA ÖVER 1.5MÅL FT 9 2.150

2013-10-22 20:45FotbollSchalke vs Chelsea CHELSEA ÖVER 2.5MÅL FT 6 5.000

2013-10-22 20:45FotbollSchalke vs Chelsea HT/FT FT 7 3.800

2013-10-22 20:45FotbollSchalke vs Chelsea MÅLSKYTT Eto MÅL FT 6 3.550

2013-10-22 20:45FotbollSchalke vs Chelsea MÅLSKYTT Hazard MÅL FT 6 7.000


Jag vet att risken är stor när man spelar så här många bet på en och samma match, men det är alltid så jag spelat. Dags att vända trenden!

Motivering, detta talar för Chelsea:

+ Schalke har stora skadeproblem. Huntelaar är fortfarande skadad. Yttern Farfan likaså. I helgen skadade sig även viktiga mittfältaren Höger. Mycket betydelsefulla försvararen Kyriakos Papadopoulos, missar även matchen. Det är fyra otroligt riktigt tunga tapp. Sen tidigare har man också Jermaine Jones, Chinedu Obas och Anthony Annan borta. Målvakten Hildebrand har precis kommit tillbaka i träning. Kevin Prince Boateng har även han dragits med skavanker, och inte kunnat träna senaste veckan, men han lär finnas med imorgon. I vilket fall som helst så är skadeförhållandena allt annat än optimala för hemmalaget.

+ Chelsea är skadefria. Idag tränade Cole och Schurrle med laget. Både har varit tveksamma till spel men verkar nu alltså vara redo.

+ I och med Schalkes skador på några viktiga offensiva spelare, sä är det mycket upp till 18 åringarna Goretzka and Meyer (någon av dom iaf) om laget ska leverera offensivt. Frågan är om dom är redo för en sådan här stormatch, även om dom hittills gjort det bra i ligan? Jag är tveksam. Likaså kan man ifrågasätta orutinerade (i sammanhanget) Szalai på topp. Som jag ärligt talat inte tycker är så pass bra att han ska vara andraanfallare i ett storlag som Schalke. Jag tror det finns en stor risk att dessa inte klarar av det strukturerade och fysiska Chelsea-försvaret. En annan ung spelare som kan få bära en hel del ansvar är Draxler. Men likaså där, han är väldigt orutinerad i sammanhanget. Jag tror deras ungdomlighet och fart funkar bra mot sämre lag men när man ställs emot ett cyniskt Chelsea så tror jag vi får se några av dessa vika ner sig. Annars kommer mycket bero på Boateng och hur hans form är för dagen. Där har man den enda offensiva spelaren som vet hur det känns och spela så här tuffa matcher i CL.

Anledningen till att jag granskar Schalkes offensiv är för att jag tror att dom kommer behöva prestera här om dom ska vinna, för jag har väldigt svårt att se att dom ska hålla relativt tätt i försvarsspelet.

+ Schalke har på senare tid haft vanan att släppa in mycket mål på hemmaplan. Något man inte kommer ha råd att göra mot Chelsea. Man har släppt in åtta mål på fyra hemmamatcher i ligaspelet. Förvisso kom hälften av dessa mot Bayern. Man har släppt in mål mot mediokra lag som PAOK (CL-kval), Augsburg och tre mot Hamburg. Man har inte spelat övertygande denna säsong och det var inte långt borta att man missade att kvalificera sig för CL.

+ Schalke hade även en tendens, förra säsongen, att släppa in en hel del mål hemma i CL. Man spelade t.ex. 2-2 hemma mot Montpellier i gruppspelet. 2-2 mot Arsenal. 1-1 hemma mot Galatasaray i åttondelen, där man sedan förlorade med 3-2 borta.

+ Chelsea har börjat få upp vinnarformen. Man har efter sina två raka förluster mot Everton och Basel, vunnit fem av sex matcher, ett kryss mot Tottenham borta. Visst det har inte alltid sett övertygande ut men det känns som om spelarna börjar förstå hur Mourinho vill att dom ska agera.

+ Chelsea har satt sig i ett svårt läge i gruppen efter hemmaförlusten mot Basel och jag tror inte man kommer hålla igen eller vara nöjda med en pinne. Utan man kommer göra offensiva byten om så krävs för att ta alla poäng.

+ Mina målspel – Hazard i bra målform, tre mål på de två senaste matcherna. Han kommer troligtvis ställas mot en offensiv Uchida på sin kant, japanen som dock har sin svaghet i defensiven. Etoó hittade målet senast mot Cardiff och jag tror det kan släppa lite för honon nu. Kan också bli så att någon av dom tar straffarna. Beror lite på om Lampard startar och vad det står i matchen.

Oddset här är alldeles för högt på Chelsea i min mening och här finns massvis med spelvärda objekt.

Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Schalke – Chelsea

  • Datum:
    22 okt 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

h4nsan 2013-10-23 16:45

Ny på sajten, gillar skarpt hur du utnyttjar ett bra spel prematch. Insane odds på Chelsea, mycket spelvärt sett till risk. Spelade singel på CHE och HT >1,5 samt 2an i andra tripplar där Barca tyvärr laggade. GG

V75fahlle 2013-10-22 23:25

Du e kung, ryggade Rak Chelsea till tung insats, bortalag ö1,5 medel och bortalag ö2,5. Tyvärr hade inte Expekt Hazard som valbar målskytt. Annars hade jag spelat det med. Snygga rekar!

Dolly_the_cat 2013-10-22 23:14

Klass på den reken!

Freee123 2013-10-22 22:35

Snyggt rekat!

Emanresu 2013-10-22 16:05

Okej då är jag med på varför det ibland är en superrek och ibland en mer "dödlig" rek Fortsätt jobba på, du gör det bra!

offside 2013-10-22 15:32

Emanresu
Självklart finns det saker som talar emot Chelsea. Men alltså, jag kan inte alltid leverera "topp" rekar. Där jag går igenom både + och -. Tidsfråga helt enkelt. Så en del rekar kommer kanske bli lite sämre än "normalt", osv. Bara för jag inte tar med minus ibland så betyder det inte att det inte finns, eller att spelet känns hundraprocentigt.

Emanresu 2013-10-22 14:02

Om man jämför med dina andra rekar tycker jag att de andra har varit bättre. Det känns som att det inte finns någonting som talar emot ditt spel här, vilket det ändå gör. I de andra rekarna har du haft åtminstone en eller två minussidor också, är detta spelet så självklart?

Nayke 2013-10-22 10:37

Bra Rek! Ryggar en del här
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td