Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bayern Munchen – Viktoria Plzen

Fyra spel på matchen; Bayern - Plzen.

Huvudbet:
2013-10-23 20:45FotbollBayern Munchen vs Viktoria Plzen BAYERN ÖVER 3.5MÅL FT 8 2.140


Sidobet:
2013-10-23 20:45FotbollBayern vs Plzen ÖVER FöRSTA HT 1.5MÅL FT 10 1.800

2013-10-23 20:45FotbollBayern vs Plzen ÖVER Ö 4.5 FT 7 2.750

2013-10-23 20:45FotbollBayern vs Plzen MÅLSKYTT Robben MÅL FT 8 2.100


Detta tycker jag talar för en klar Bayern seger i en målrik match med en intensiv första halvlek:

+ Klasskillnaden är enorm. Bayern har alla sina offensiva pjäser tillgängliga (förutom Shaqiri). Ribery var tveksam till spel men han har friskförklarats idag och är nu redo för spel.

+ Plzen har hittills släppt in sex mål på två CL-matcher. Tre hemma mot City. Tre borta mot CSKA. Förra gången dom spelade CL (2011-12) mötte dom Peps Barcelona, då blev det 0-2 på Camp Nou och 0-4 på Doosan Arena. Jag rankar dagens Bayern som betydligt bättre än det Barcelona Pep hade under sin sista säsong, när man bara lyckades vinna den inhemska cupen. Förvisso har Plzen även dom blivit vassare (som lag, men speciellt i offensiven) men deras insatser mot City och CSKA tyder på att defensiven fortfarande är väldigt skakig. Man har till denna säsong haft svårt att ersätta tappet av mycket viktiga Darida (balansspelare på mitten). Till denna match är den tjeckiske landslagsmannen och vänsterbacken David Limbersky också saknad, på tal om avbräck. I hans fall handlar det dock om en skada.

+ Bayern hade målfest i två av tre hemmamatcher i CL förra säsongen, man slog Bate Borisov med 4-1 och Lille med 6-1. Två lag som jag inte tycker är/var sämre än dagens Plzen.

+ Pep kommer försöka få sina spelare att starta bra och i ett intensivt tempo då det under senare tid sett segt och lojt ut under första halvlek. Jag tror han kommer betona detta extra noga och vi kommer få se ett taggat och fokuserat Bayern från första sekund. Så här säger Pep inför match, i en intervju på UEFA.com:

Pepe – “In the Bundesliga recently, we have been poor in the first half but I don't expect this to happen tomorrow”.

+ Robben kommer vara extra målsugen, om det nu ens går att bli mer målsugen, då han jagar ett rekord. Han har gjort mål i fem raka CL-matcher och gör han mål i sex raka blir han bara en av fyra spelare som mäktat med detta. Tillsammans med bland annat Cristiano Ronaldo. En annan hungrig spelare bör Götze vara. Som har en del att bevisa nu när han kommit tillbaka från skador. Det kan gynna överspelet, även om han börjar på bänken, då han kommer göra allt för att försöka imponera på Pep.

+ Jag tror Bayern kan göra fyra mål, men sen är frågan om det blir fler. Men jag tycker också att man kan höja ett varningens finger för ett Plzen mål. Tjeckerna har några rutinerade spelare i offensiven och man har normalt en offensiv mentalitet som präglar klubben filosofi i detta nu. Dessutom har Bayern problem med avbräck i defensiven där Boateng är avstängd och Dante skadad. Båda ordinarie mittbackar. Lägg därtill att lag brukar slappna av och tappa fokus vid en klar ledning. Bayern som förra säsongen utklassade Lille och Bate, släppte dock som ovan nämnt även in ett mål i båda dessa matcher.

+ Bayern har gjort fyra mål i en och samma match tre gånger denna säsong. Man slog Mainz hemma med 4-0. Hannover hemma med 4-1 och Schalke borta med 4-0. Dom två sist nämnda lagen har ungefär samma typ av filosofi och offensiv mentalitet som Plzen. Där man försöker rulla boll och spela en attraktiv fotboll. Något som passar Bayern bra då man kan vinna bollen högt i plan eller vänta på misstag från Plzen i uppspelsfasen, för att sedan straffa dom.

Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Bayern Munchen – Viktoria Plzen

  • Datum:
    23 okt 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Freee123 2013-10-24 14:23

Snyggt återigen! Synd på Robben: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/tyskland/article17714212.ab

Fritte70 2013-10-23 17:24

Bra rek!!

Twelvee 2013-10-23 16:58

Tror inte Bayern lyckas trycka in mer än 4a bollar, och inte heller att Plzen lyckas peta in något så därför blir Ö4.5 svårt. Resten bör sitta, 2-0 efter första och 2-0 efter andra.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td