Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Chelsea – Manchester City

Mitt huvudbet:
2013-10-27 17:00FotbollChelsea vs Manchester City 1 FT 8 2.400


Sidobet:
2013-10-27 17:00FotbollChelsea vs Manchester City CHELSEA ÖVER 1.5MÅL FT 8 2.060


Är lite överraskad över det något höga odds på Chelsea. Några snäpp över där jag egentligen hade satt det. Så jag finner dessa spel otroligt spelvärda.

Detta talar för Chelsea:

+ Ett stort plus. City kommer få klara sig utan kaptenen och mittbacksjätten Kompany till denna match. Likt man fått göra under de två senaste bortamatcherna mot West Ham och CSKA. Där man förvisso vunnit men släppt in mål i båda. Jag behöver väl inte förtydliga hur pass stort defensivt avbräck detta är för City, dom flesta förstår värdet.

+ Chelsea har bara Van Ginkel borta. Vänsterbacken Cole som varit skadad de senaste två veckorna sägs enligt uppgifter vara tillbaka.

+ City har haft problem på bortaplan denna säsong. Man har bara vunnit en av fyra. Man har kryssat en och förlorat två. Målskillnaden är 7-7. Förlusterna borta har kommit mot medelbra lag som Aston Villa och Cardiff.

+ Medan City har problem borta, så är Chelsea ramstarka hemma. Man har fyra segrar av fyra. 10-2 i målskillnad. Man har kanske inte mött dom starkaste lagen, men ändå. Chelsea, Mourinho och hemmaplan är dock en kombination som betyder oslagbara i ligaspelet. Mourinho har 64 raka matcher på Stamford Bridge utan förlust.

+ Ett litet plus. Chelsea har en dags extra vila i benen jämfört med City efter CL-spelet i veckan. Dessutom hade bortalaget en längre resa hem.

+ Ännu ett litet plus. Pellegrini har bara slagit Mourinho en gång på åtta möten, när Pellegrinis Malaga ställdes emot Mourinhos Real Madrid. Mourinho vann sex av dessa. Ett kryss.

+ När jag ändå berör tränarfrågan så är det ju såklart ett plus att Chelsea har en meriterat Premier League coach. Och inte bara en klasstränare rent generellt. Speciellt här i början av säsongen så tror jag detta kan spela stor roll i ett sådant här möte, speciellt då Pellegrini aldrig tidigare tränat i England.

+/- Under dom senaste säsongerna så har City haft otroligt lätt för Chelsea. Där man vunnit hela sex av de senast sju mötena. Däremot så finner jag denna statistik fullständigt irrelevant, då båda lag har genomfört stora reformer, spelarmässigt och ur ett spelfilosofiskt perspektiv till denna säsong. Där två nya tränare, båda vill se laget spela helt annorlunda än under de senaste säsongerna.

-

Båda lag är på väg upp. Men båda lag har fortfarande en hel del problem att lösa. Jag skulle dock säga att City i dagsläget har mer att oroa sig för, på kort och lång sikt, än Chelsea. Till denna match tror jag vi får se att defensiven vinner tre poäng. Likaså att tränarens roll blir mer avgörande än vanligt. Och då har jag svårt att se hur City ska kunna plocka alla poängen. För Chelsea är det bättre laget för tillfället, med en vassare tränare och vassare defensiv. Även om City kanske har bättre individuella spelare, speciellt i offensiven.

En av dessa tränarvinster för Mourinho i denna match tror jag kan bli att han är fullständigt medveten om att Chelsea måste bli tuffare och hårdare på mittfältet. Just där City vunnit sina senaste matcher mot Chelsea. Där förväntar jag mig något drag eller en taktiskt förändring från hemmatränaren som gör att Chelsea till slut får övertaget här, eller iaf matcher City bättre än på länge.

Jag tar Chelsea här, oddset tycker jag är 3-4 snäpp för högt på hemmalaget.
Fotboll

Chelsea – Manchester City

  • Datum:
    27 okt 2013
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

offside 2013-10-27 17:50

Wagner
Runt 0.3-0.4 syftade jag på. Jag tycker Chelsea borde ha varit större favoriter. Hade nog satt oddset runt 2.00-2.10. Max.

Wagner 2013-10-27 17:05

Hur mycket är "3-4 snäpp" i decimalform?

offside 2013-10-27 16:15

Lägger till; Hazard att göra mål. Tog det innan till oddset 6 på Bet365. Alldeles för högt för att inte testas med tanke på hans målform.

patrik_g 2013-10-27 13:26

Bra rek och spikat ettan på tipset med.

dekishyo 2013-10-27 13:20

klipper denna jag med då, bra skrivet f.ö

lillsorken 2013-10-27 12:33

Ok då hänger man på tåget här
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td