Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Djurgardens – Gefle

Ett jättetidigt odds som jag hugger direkt med de nackdelar det innebär, då jag misstänker att det kommer att sjunka. På söndag tar Djurgården emot Gefle hemma på Tele 2 arena för årets sista hemmamatch. Det är Per-Mathias Högmos sista match som Djurgårdstränare och Djurgården har marknadsfört den här matchen rätt hårt så förmodligen blir det mycket folk och bra tryck på läktaren (DIF ishockey spelar match senare på dagen och många kommer att gå på båda matcherna).

Allsvenskans formstarkaste lag Djurgården, som tagit 16 poäng på de senaste sex matcherna tar alltså emot Gefle som tagit 9 poäng på lika många matcher. Senaste matchen mot Kalmar gjorde Daniel Amartey ett riktigt dåligt ingripande vid Kalmars 1-0-mål, men i övrigt har det varit en succé att flytta ner honom till backlinjen. Dessutom har Djurgården fått igång sina anfallare ordentligt, man har tre farliga anfallsspelare i form av Amadou Jawo, Erton Fejzullahu och Alexandar Prijovic. Noterbart är att någon eller några av dessa har gjort mål i alla de sex senaste matcherna.

Lagen har mötts en gång tidigare i år, den matchen slutade 1-1 på Strömvallen.

Information om skador är ju färskvara. I senaste omgången var Petter Gustafsson frånvarande i Djurgården, medan Gefle saknade tyngre pjäser i form av Mikael Dahlberg och Marcus Hansson. På avstängningsfronten kommer Djurgården att sakna vänsterbacken Vytautas Andriuskevicius (ersätts troligen av Jesper Arvidsson) medan Gefle har Alexander Falsetas och Pär Asp avstängda. Avstängningarna är definitivt tyngre för Gefle.

Hemmamatch för ett nästintill skadefritt Djurgården som verkar vara på lysande spelhumör mot ett Gefle med avstängningar på två ordinarie spelare. Ett formstarkt Djurgården som gör sista hemmamatchen under Högmo mot ett Gefle som nästan är klara för nästa års Allsvenska. Jag ser framför mig en match där Djurgården blir spelförande, och med tanke på att man lyckades dyrka upp Kalmars försvar ganska bra i andra halvlek senast, och med tanke på den goda formen på anfallarna, så tycker jag absolut inte att det är orimligt att Djurgården ska kunna ta sig förbi även Gefles försvar och vinna med ett par bollar.

Jag spelar Djurgården AH-1 till 2,45 hos Marathon, ett generöst odds, spelvärt ner till ca 2,10 tycker jag. 1u är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Inga avstängningar i någondera laget.

Du som läser denna rek och funderar på att spela närmare matchstart kan vilja titta in på www.dif.se och www.gefleiffotboll.se för senaste nytt ang skador och trupper.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet ? även om det inte skulle ha gått in ? undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Fotboll

Djurgardens – Gefle

  • Postad:
    22 okt 2013
    20:14
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 1 AH-1
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,45
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    27 okt 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-10-27 18:31

Just hemkommen. Slut 1-1 i en match där Djurgården för andra matchen i rad gav bort ett mål i inledningen. Efter det bättre och närmast segern men inte fått in mer än en boll. Synd på spelet som var värt ett bättre öde när vi nu fick ett så fint odds som sjönk ordentligt fram till matchstart.

Tomte 2013-10-22 20:49

Helt rätt, tack så mycket, ändrar det så att det blir rätt (för er som undrar så lyckades jag döpa om Jesper Arvidsson till Westerberg på något konstigt sätt ;-)

Rojiblanco 2013-10-22 20:43

Tror du menar Jesper Arvidsson som går in på vänsterbacken. Men fin rek
Har själv lastat in en del på raka 1an till 1.80 på bet365. Väldigt generöst odds tycker jag.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td