Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Syrianska FC – Atvidabergs

En till tidig rek på ett odds som bör sjunka, och den här blir kortfattad:

Har ni sett Syrianskas spel de senaste omgångarna? Hela laget andas uppgivenhet, det är klart att man kommer sist i Allsvenskan och varken spelarna eller supportrarna tycks bry sig längre (drygt 500 åskådare på senaste hemmamatchen).

Åtvidaberg å sin sida har inte heller så mycket att spela för, men man vill säkerligen gärna komma före lokalrivalen Norrköping i tabellen (en poäng före just nu).

Syrianska har förlorat de senaste fyra matcherna och gjorde senast en blek insats där man fick stryk med 2-0 av Gefle, medan Åtvidaberg slog Helsingborg med starka 3-0.

Inga avstängningar i någondera laget.

Kort sagt: Åtvidaberg är ett bättre lag i grunden, och såväl Syrianskas spelare, avgående tränare och supportrar har gett upp. Om Åtvidaberg går in i denna match med någon som helst tändning så har jag svårt att se hur man inte ska rulla ut Syrianska, och med tanke på massiva 2,80 på AH-1 så tycker jag att det är värt att satsa på att de vinner med minst två mål (pengarna tillbaka vid uddamålsvinst).

Jag spelar Åtvidaberg AH-1 till 2,80 hos Marathon, ett generöst odds. Med tanke på att Åtvidaberg spelar borta inför förmodligen rätt tomma läktare och ändå inte har något speciellt att spela för så skulle jag vilja ha runt 2,30 för att spela detta. 1u är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Inga avstängningar i någondera laget.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Fotboll

Syrianska FC – Atvidabergs

  • Postad:
    22 okt 2013
    20:38
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 AH-1
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,80
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    27 okt 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-10-27 19:28

Slut 4-1. Bara sett slutet av första och andra halvlek (kommit hem från DIF-matchen i slutet av första). Sällan sett Åtvidaberg så blekt samtidigt som Syrianska sprattlade till och lyckades få in hela fyra mål. Trist på dagens två rekar som båda kändes riktigt bra på förhand och där vi också slog stängningsoddset rejält i båda. Oh well, solen går nog upp imorgon också så då får vi leta nya spännande spel.

Moffegrev 2013-10-22 21:42

Testar, tack för reken!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td