Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Orgryte – Ljungskile

Detta blir min första rek här på Sharps.

Hoppas och tror att jag har ett riktigt bra spel i superettan som jag vill dela med mig av.

Örgryte som för närvarande ligger som nästjumbo i tabellen, tar alltså emot Ljungskile som parkerar mitt i tabellen på en nionde plats hemma på Gamla Ullevi idag. En match som målas upp som den viktigaste på hela denna säsong för Örgryte. (vilket jag fullt förstår) Medans för motståndarna är den i stort sett betydelselös. Ljungskile ligger i ingenmansland dom kan varken nå någon Play-off plats eller tappa sin plats i superettan.

Bägge lagen har 2 matcher kvar att spela (denna och 1 till)
Läget för Örgryte är solklart - Vinn bägge matcherna som är kvar, så har dom fixat ett kval för att få spela kvar i superettan även nästa säsong! Dom är nämligen 6 poäng bakom Värnamo som ligger på en kvalplats i nuläget, men med 1 match mer spelad än Örgryte.
Örgryte möter Värnamo i sista matchen och vid vinst idag är dom endast 3 poäng bakom Värnamo och Örgryte har bättre målskillnad!

Jag tror alltså att dom har mycket goda chanser att göra detta! Här kommer några punkter som jag tror blir avgörande:

*Motivationen - talar helt enkelt sitt tydliga språk. Spelarna är supertaggade för detta möte och träningen igår var tydligen den mest laddade under hela säsongen. Spelarna har bara vinst i sina huvuden och lyssnar man till en av de viktigaste lirarna i Öis Hannes Sahlin så säger han följande \\\\\\\"Seger är det enda som exisisterar, det finns inget annat på kartan. Jag tror vi vinner! Vi är mer taggade, och vi tar med oss en mkt bra sista halvlek senast mot Örebro och nu har vi en go känsla i truppen\\\\\\\"

*Hemmaplan - såklart en fördel. Extra mycket idag då Örgryte kommer ha fullt support från sina fans. På hemsidan betonar dom hur viktigt det är att folk kommer dit och stöttar dom i denna enormt viktiga match och biljettförsäljningen har gått bra trots ovädret som väntas.

*Senaste matchen - Jag såg hela matchen mot Örebro, då jag förövrigt hade spelat på Örebro, då dom gick för fullt för att ligga så bra till som möjligt i guldstriden så trodde jag att det skulle bli en lätt match för Örebro, men icke! Örgryte stod upp riktigt bra och var faktiskt bättre än Örebro, särskilt i andra halvlek. Örgryte var klart närmast segern totalt sett över matchen och var faktiskt värda 3 pinnar den dagen. Den gamle gode spelaren George Mourad var det som gjorde Örgrytes enda mål och han så pigg ut överlag och jag blev lite små imponerad över hans insats.

*Ljungskiles form - Laget har 3 förluster, 1 oavgjord och 1 vinst sista 5 matcherna, varav dom nu har 2 raka förluster. Laget var utspelat sista halvlek senast mot Östersund och det känns inte som att dom är jättetaggade för tillfället. Deras recensioner i lokaltidningen efter den matchen blev att för första gången i år så känna laget mätta efter en lång säsong och kändes inte som laget gav allt ikväll.

*Vädret - Att åka till Gamla Ullevi i riktigt pissväder (storm och regn) en kall höstkväll när man inte har något att spela för??? Ja, jag hade då inte varit så taggad. Medan Örgryte kommer ha 11 hårt slitande spelare under hela matchen som bara har seger i sikte! Dom tänker nog inte lika mycket på de kassa förhållanden som råder.

* Trupperna - Örgryte får till denna matchen tillbaka Jonathan Azulay från avstängning medans dom tappar Daniel Paulson som har dragit på sig en höftskada i övrigt samma trupp som senast mot Örebro.
I Ljungskile väntas inga förändringar mot senaste förlustmatchen, dock är det lite oroligt i klubben pga av tränaren Tor-Arne Fredheim som klubben väntar svar på om han kommer att stanna i Ljungskile eller inte.

Sammanfattat så tror jag att alla dessa faktorer talar till klar fördel för Örgyte och till oddset 2,1 tvekar jag inte en sekund att spela denna motivations-ettan!

Sändningen av matchen sänds på TV4 Sport med start 19:00

Lycka till om ni ryggar
Fotboll

Orgryte – Ljungskile

  • Postad:
    28 okt 2013
    11:39
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 1 1
  • Insats: 0,00
  • Odds: 2,10
  • Bolag: WilliamHill
  • Datum:
    28 okt 2013
    19:20
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-05 13:43

Vinst på reken då Öis vann med 1-0 utan att egentligen vara hotade en ända gång under matchen

jocklon 2013-10-29 12:54

Var inte så negativ Klafen... vi får väl se.. men jag tror att Örgryte vinner .. Ja dom har få vinster men ganska få förluster också... dock kryssat väldigt mycket... 18:45 avspark idag

klafen 2013-10-28 20:50

Slängde iväg en singel på Ljungskile. Örgryte har vunnit endast 4 matcher iår. Ljungskile har varit mycket mer stabila och tror knappast att Örgryte fixar detta. Dessutom måste dom vinna båda sina sista matcher, och de är en alldeles för svår uppgift.

jocklon 2013-10-28 17:43

Det är nu fastställt att matchen kommer spelas under morgondagen istället!

Tomte 2013-10-28 16:56

Örgryte bekräftar på sin hemsida att matchen är inställd. Preliminärt spelas matchen imorgon istället.

Tomte 2013-10-28 16:16

Nu skriver Örgryte på sin hemsida att det ska vara ett möte 16.15 för att ta beslut.

Tomte 2013-10-28 16:14

Enligt text-tv, som citerar Svenska Spel som fått uppgiften från Örgrytes twitter-konto, är matchen inställd idag p g a stormen.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td