Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

St. Louis Rams – Seattle Seahawks

Dags för Monday Night Football och match mellan St Louis Rams och Seattle Seahawks. Två lag som kommer till matchen med två helt olika förutsättningar. Rams har 3-4 i record och har i princip redan gett upp säsongen. Särskilt med tanke på att deras QB Sam Bradford skadade knät förra veckan och missar resten av säsongen. Seahawks tillhör å andra sidan ligans absolut bästa lag och har 6-1 hittills i år. Enda förlusten kom borta mot Colts som sannerligen inte är någon lätt match.

Hemmalaget har som sagt problem med QB och var t o m så desperata att man (enligt rykten) försökte övertala 42-årige Brett Favre att göra comeback! Till denna match startar man 30-årige Kellen Clemens som inte startat en match sedan 2011 och har under sin nioåriga karriär i NFL endast startat 12 matcher. Knappast en kille man bygger laget kring...I anfallsväg är man 22:a i ligan när det gäller passing yards, en ranking som knappast lär förbättras utan Bradford. Särskilt inte i denna match då Seahawks försvar är rankat 3:a mot passningar i år.

När det gäller springspelet ser det ännu sämre ut för Rams. Här är man tredje sämst när det gäller rushing yards och då möter Seahawks försvar som tillhör ligans topp fem när det gäller att stoppa springspel.

Inte mycket som talar för att Rams ska lyckas i den här matchen alltså...

Det ser då klart ljusare ut för Seahawks. Man lever mycket på sitt springspel där Marshawn Lynch är stjärnan i laget. Hittils har han sprungit för 578 yards och 6 touchdowns vilket ger honom en fjärde plats i ligan så här långt. Lägg därtill rörlige QB Russel Wilson som faktiskt ligger 27:a i ligan i sprungna yards och det som quarterback. Mycket talar för att dessa grabbar kommer att ha lekstuga mot Rams defense som är ett av (29:a) ligans sämsta försvar när det gäller att stoppa springspel.

Jag räknar med att Seahawks kommer att dominera denna match. Detta grundar jag främst på Rams svaga försvar som dessutom har en ganska usel QB. Jag räknar också med att Lynch kommer att springa sönder Rams defense.

Knappt dubbla pengarna på att Seahawks vinner med två TD (-13) är taget!
Amerikansk Fotboll

St. Louis Rams – Seattle Seahawks

  • Postad:
    28 okt 2013
    21:58
  • Rekare: BroderH
  • Spel: 2 -13
  • Insats: 25,00
  • Odds: 1,99
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    29 okt 2013
    02:40
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td