Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Auxerre – Tours

Det blir en ganska kortfattad rek detta.

Auxerre
Totalt: 3-5-4, 9-12
Hemma: 3-3-0, 7-2
Senaste 6: 2-1-3, 4-6

Tours
Totalt: 6-4-2, 23-14
Borta: 3-1-2, 11-8
Senaste 6: 3-2-1, 9-6

Auxerre har inlett helt ok och framför allt så är man obesegrade hemma hittills i Ligue 2 med 3-3-0, 7-2. På pappret imponerande men segrarna har kommit mot Chateuroux, CA Bastia och Laval, vilka är de sämsta lagen i ligan. Alla tre har bara mäktat med en poäng och två gjorda mål var än så länge.
Tours har gjort det riktigt bra i allmänhet och är helt klart godkända på bortaplan (bäst hittills). Man har mött blandat motstånd och har 3-1-2, 11-8.
Båda lagen var igång med cupspel i veckan; Auxerre tog en mycket meriterande bortaseger mot Lille och Tours tog sig vidare via 3-1 hemma mot National-laget Amiens. Skillnaden här är att Auxerre fick spela 120 minuter i en tuff och säkert utmattande match mot ett lag som är klart bättre i grunden och samtidigt som det höjer moralen i laget så kommer man vara slitna. Tours däremot kunde lufta laget lite och vann ganska bekvämt.
Tours är i grunden ett bättre lag än Auxerre med mer kvalitet och bredd. Med tanke på dels, matchningen för Auxerre i veckan och det faktum att man inte har tillräckligt bra trupp för att verkligen rotera laget, tycker jag Tours ska ha en fin chans att vinna detta.

Tours ställer ett ordinarie lag på benen, Auxerre har inte utannonserat varken startelva eller trupp (vad jag ser på hemsidan)

Jag har tyvärr inte haft tid att skriva en ordentlig rek förrän nu, spelet lades igår och oddset har sjunkit sedan dess. Finns f nv till 3.46 hos pinnen vilket jag ändå tycker representerar värde.

Edit: OBS! Spelstopp 20:00
Fotboll

Auxerre – Tours

  • Datum:
    01 nov 2013
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Frankrike
  • Liga: Ligue 2 Orange
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td