Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ljungskile – Orebro

Så då var det dags för min andra rek.

Förra gången gick det ju bra! Den gången utan några problem då inte Ljungskile skapade en vettig chans på hela matchen mot Örgryte.

Även denna gången spelar jag mot Ljungskile!

Fast denna gången till ett lägre odds men på ett lag som är seriens bästa i min mening och som dessutom spelar för DIREKT AVANCEMANG till allsvenskan!

Jag pratar givetvis om Örebro! Laget ligger för tillfället på andra plats i superettan på 58 poäng. Som ni vet så är det 2 lag som tar direktplatserna till Sveriges finrum-allsvenskan.

Tabellen i nuläget:
1 Falkenberg 29 18 5 6 59 - 29 59 Uppflyttning
2 Örebro SK 29 16 10 3 51 - 21 58 Uppflyttning
3 Sundsvall 29 16 9 4 54 - 35 57 Uppflyttning playoff
4 Degerfors 29 14 9 6 51 - 40 51

9 Ljungskile 29 39 ingenmansland

Tycker att tabellen säger det mesta. Hur ska Ljungskile kunna stå emot ett super-taggat Örebro? Nej det går bara inte. När dessutom Ljungskile inte har något att spela för!

saker som talar för Örebro:

*Motivationen- Ljungskile hade satt upp ett huvudmål för denna säsong och det var att få FLER poäng denna säsong än föregående säsong, förra säsongen fick dom ihop 42 poäng och nu ligger dom på 39 poäng i ingenmansland att varken kunna nå playoff uppåt eller neråt i tabellen.
Inför senaste matchen mot Örgryte gick tränaren o Ljungskile ut och sa att den matchen var väldigt viktig på grund av just detta målet -vi måste ta 4 poäng på dom 2 sista matcherna för att klara vårt mål denna säsong.
Med andra ord så är även den lilla moroten borta...
Men tar vi på andra planhalvan ÖREBRO- laget spelar alltså för direktplats till allsvenskan och denna chans missar dom inte! Skulle laget bara lyckas få ett oavgjort resultat eller förlust så går Sundsvall om i tabellen vid vinst och då tvingas Örebro till kval vilket dom vill undvika till varje pris!

* Klasskillnad- Ja, mellan dessa lagen är det stor klasskillnad! Örebro har toppspelare som Hasani, Wikström och Holmberg medan Ljungskile saknar den riktiga spetsen. Deras bästa målskytt i år är David Johannesson på 8 mål vilket får betraktas som ganska klent.

*Publikstödet- Trots bortamatch så kommer det vara som en hemmamatch för Örebro! Örebro har lyckats få tag på 7 bussar till denna bortamatch. ALLA 7 är slutsålda! På hemsidan säger dom att det tyvärr inte finns fler platser i bussarna och resten av supportrarna uppmanas att ta bilen till Ljungskile.

* Skadeläget- Örebro har inga skador eller avstängningar på tongivande spelare, vilket iofs inte heller Ljungskile har.

* Allsvensk rutin- Ja Örebro har massor av rutin från allsvenskan och dom har kvar dom flesta spelarna från fjolårets allsvenska. Så jag tror inte laget blir nervöst och sjabblar bort detta!

*Formen- Ljungskile har gjort 3 mycket svaga insatser på raken där dom har 3 raka torsk och i senaste matchen så skapade man i stort sätt ingenting! Örebro har mycket bra form på grejerna, senast krossade man Gais med hela 6-1!

I nuläget erbjuder svenska spel marknadshögsta 1,67 vilket är otroligt bra..
Detta kommer droppa rejält tror jag!

Här brukar det väl inte rekas till så lågt odds, men jag finner ett enormt spelvärde på denna match och tycker att 1,67 är alldeles för högt på en så pass trolig vinnare!

Spelar man singel (som jag har gjort så får man öka insatsen en aning men i annat fall är det riktigt bra dubbelvirke)


Lycka till ni som ryggar!
Spela på Svenska Spel
Fotboll

Ljungskile – Orebro

  • Postad:
    01 nov 2013
    15:16
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 2
  • Insats: 2 000,00
  • Odds: 1,67
  • Svenska Spel
  • Datum:
    02 nov 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-02 17:44

Var skönt att få sätta även denna rek! Det dröjde till 53:e minuten innan Örebro fick nätat men sen hade dom fullständig kontroll.

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td