Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Helsingborgs

Det är sällan jag rekar målskyttsspel - det är alltid vanskligt med individuella spelarprestationer och insatserna bör vara därefter, men i Allsvenskans sista omgång har jag hittat ett par intressanta spel på spelare i form.

Den första är Kennedy Igboananike i AIK, som verkar ha återfunnit formen med mål i tre av de fyra senaste matcherna. Han har just nu gjort 13 mål och jagar Tobias Hysén som leder skytteligan på 14 mål. Efter att ha sett Kennedy Igboananike i flera år i Djurgården har jag svårt att tro att han kommer att passa frivilligt om han får chansen att göra mål och potentiellt vinna skytteligan.

Jag tror också att matchbilden mot Helsingborg passar Igboananike bra. Helsingborg måste vinna och kommer säkerligen att trycka på. Det öppnar för kontringar och Kennedy Igboananike är som vi alla vet riktigt snabb och en duktig kontringsspelare. Dessutom är duktige försvararen Loret Sadiku avstängd i Helsingborg.

Med den förväntade matchbilden, spelarens målform och skytteligavinsten inom räckhåll blir jag inte alls förvånad om han lyckas peta in ett eller ett par mål. 2.95 hos Unibet tycker jag duger bra, och jag skulle spela ner till 2.50. 0.5 units insats är normalinsats för mig när det gäller spelarprestationer.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. Dessvärre har ingen av de stora oddsjämförelsesajterna några bra jämförelser på målskyttsspel så du får kolla de bolag du har. Oftast är Unibet marknadshögst men kolla dina andra bolag också.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet ? även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

AIK – Helsingborgs

  • Datum:
    03 nov 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-03 16:58

Slut. Kennedy mål efter 10 minuter och vinst på spelet. Totalt litet plus på dagens rekar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td