Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – Helsingborgs

Ett tidigt odds till Allsvenskans sista omgång, där jag tycker att oddssättarna har varit väldigt generösa. Vi vänder blickarna mot Friends arena och mötet mellan klara serietvåan AIK och tredjeplatsjagande Helsingborg.

AIK har ingenting mer än äran att spela för i denna match. Man slutar tvåa oavsett hur det går i denna match. För Helsingborg gäller att bara en vinst är av värde. Visst, teoretiskt kan man tappa en placering om man förlorar eller tappar poäng, men det är ointressant – för att kunna nå tredjeplatsen och en Europa-plats så måste man helt enkelt vinna, samtidigt som man får hoppas på att IFK Göteborg inte lyckas vinna sin match mot Norrköping (jaja, och rent teoretiskt att inte Kalmar vinner med 14 mål mot Mjällby…).

Lagen möttes i juni i Helsingborg i en match där AIK lyckades vända ett underläge till vinst med 2-1 efter att Peter Larsson blivit utvisad.

Helsingborg… ja i början av säsongen var de bra, riktigt bra, men efter att Bedoya lämnat och Mahlangu gått sönder har ingenting stämt. Man har absolut inte spelat bra och laget störs också av skvaller om interna stridigheter.

Så vad talar då för Helsingborg? Ja, egentligen inte mycket kanske, men ett odds på 4,50 är alldeles för bra för att inte testa. Det är ändå så att AIK inte har något att spela för medan Helsingborg har ALLT att spela för. Det här är sista chansen att rädda en säsong länge så väldigt bra ut. AIK imponerade inte mot Norrköping näst senast och helt otroligt att Helsingborg ska kunna vinna denna match är det inte – man har ändå en hel del kvalitet i laget.

Loret Sadiku avstängd i Helsingborg, inga avstängningar i AIK.

Jag spelar Helsingborgsvinst till 4.50 hos William Hill, ett i mina ögon mycket bra odds och jag tycker att det är värt att syna oddset ner till ca 3.50. 1u är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Fotboll

AIK – Helsingborgs

  • Postad:
    29 okt 2013
    14:19
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2
  • Insats: 1,00
  • Odds: 4,50
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: William Hill
  • Datum:
    03 nov 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-03 16:54

Slut 2-1. Hoppas att ni som ryggade även ryggade målskyttespelet på Igboananike som gjorde att vi gick i princip jämnt på matchen (-0.02 units totalt).

Tomte 2013-10-30 14:16

Låt mig förtydliga: JA, AIK har bättre chans att vinna - men vi måste ju värdera oddsen också... AIK till 2 ggr när de inte har något annat än äran att spela för och med Norrköpingsmatchen i färskt minne? Kryss - när Helsingborg inte har någon som helst nytta av det och kommer att anfalla med allt de har om det skulle vara oavgjort på slutet och Göteborg inte har avgjort mot Norrköping? Jag står fast vid min rek - 4.50 är jättehögt på nästan vilken match som helst i Allsvenskan...

tornis 2013-10-30 13:25

Tror Helsingborg får det tufft, ser krysset som mer spelvärt.

http://instagram.com/p/gAoG3fmH5U/

anonbetter 2013-10-30 11:43

Då hade jag hellre spelat på AIK. Allsvenskan, till de oddsen, är alldeles för otillförlitligt, anser jag.

faremisch 2013-10-29 17:40

4.50 finns fortfarande kvar, så inte mycket att bråka om. Alla får chansen att rygga. Jag vågar inte spela på Helsingborg ens till det oddset, men det är en annan sak.

kingofding 2013-10-29 16:33

Nej får hålla med om att jag missade det med 3.50 och självklart är det upp till var och en att reka med vilket bolag man vill och till vilka odds man vill men om jag nu hade följt alla spel av Tomte hade det ju inte direkt vart en höjdare.

mars 2013-10-29 16:10

Å andra sidan skriver han att han tycker det är värt ner till 3.50 så då är det väl inte så kallt ändå imo

Tomte 2013-10-29 16:10

OK, jag skriver ju rekar för att hjälpa andra att hitta spel som jag tycker är bra, och det handlar ju för oss alla om att slå bolagen, i detta fall går det att hitta ett övervärde hos WH. De flesta bolag har ju inte släppt odds ännu så det kan ju dyka upp fler som är lika snett ute, WH var först och oddset har funnits ett par dagar.

Dock ser jag ju att flera satt låga betyg på denna rek och då får jag ju fundera på vad jag gör fel - personligen hade jag ju satt toppbetyg på en rek som ger mig ett övervärde.

kingofding 2013-10-29 15:58

Själva poängen som även Henke111 menar är ju att oddset sitter galet fel hos WH så det hade inte ens behövt någon motivering och således blir de ju rätt kallt att skriva en rek på ett utstick.
Självklart skall man hugga det direkt men troligtvis kommer det inte gå att följa för särskilt många andra.

Tomte 2013-10-29 15:01

Japp, och då ska man väl hugga det... eller?

henke111 2013-10-29 14:50

"Jag spelar Helsingborgsvinst till 4.50 hos William Hill, ett i mina ögon mycket bra odds och jag tycker att det är värt att syna oddset ner till ca 3.50. 1u är normalinsats för mig."

Klart det är ett bra odds när det är ett jätteustick. Nästhögst på marknaden är Unibet med 3.70
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td