Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IFK Goteborg – Norrkoping

En till match i Allsvenskans sista omgång med ett i mitt tycke mumsigt odds. Det gäller matchen mellan IFK Göteborg och Norrköping.

Förutsättningarna är enkla. IFK Göteborg måste vinna för att vara säkra på att komma trea och därmed få en Europa-plats. Man kan inte komma tvåa, och man har ingen som helst nytta av ett oavgjort resultat. Vinner IFK Göteborg så blir man trea. Spelar man oavgjort eller förlorar så går Helsingborg förbi om Helsingborg vinner sin match mot AIK (Blåvitt två poäng före inför sista omgången, men sämre målskillnad än Helsingborg).

Norrköping hamnar i mitten av tabellen oavsett resultat, självklart vill man vinna, men motivationsfaktorn bör rimligen vara högre för IFK Göteborg som på hemmaplan måste vinna. Föregående möte i Allsvenskan vann IFK Göteborg med 2-1 på bortaplan i juni.

Kan då IFK Göteborg vinna? Kanske. Hade Tobias Hysén varit frisk så hade läget såklart varit bättre och Blåvitts paradgren är inte att föra matcher, men samtidigt så möter man Norrköping - ett inte alltför dåligt lag offensivt, men som nästan alltid lyckas släppa in ett eller ett par mål på individuella misstag. Ni som följt årets Allsvenska vet vad jag menar.

I IFK Göteborg är viktige Jakob Johannson avstängd. I Norrköping är Andreas Johansson avstängd. Dessutom meddelar Norrköping att viktige Martin Smedberg Dalence som är klar för IFK Göteborg från nästa säsong, inte kommer att spela.

Jaha, ska vi då spela Göteborgsvinst - nej inte till runt 1,55, jag har grävt lite och hittat ett annat odds jag gillar betydligt bättre.

Jag spelar under 2,5 mål till finfina 2,42 hos Marathon, och skulle spela detta ner till ca 1,90. Göteborg är som sagt inte lika bra när de är spelförande och har sedan Tobias Hysén blev skadad inte lyckats göra mer än ett mål någon match. Norrköping har å sin sida inte lyckats göra mer än ett mål totalt på de tre senaste matcherna. I en match där IFK Göteborg inte behöver gå för målskillnad och saknar Hysén som kontringsspelare så ser jag inte att Blåvitt ska ha någon anledning att tokanfalla om man lyckas få in en boll och Norrköping har som sagt inte så mycket att spela för. 1u är normalinsats för mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Fotboll

IFK Goteborg – Norrkoping

  • Postad:
    01 nov 2013
    17:28
  • Rekare: Tomte
  • Spel: UNDER 2.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 2,42
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    03 nov 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-03 16:57

Slut 2-0 och vinst på spelet. Totalt litet plus på dagens rekar.

Tomte 2013-11-03 14:47

Hysén i startelvan. Ajdå.

Tomte 2013-11-03 09:17

Enligt IFK Göteborgs officiella hemsida är Tobias Hysén klar för spel och uttagen i truppen. Startelvan kommer en timme innan match och det kan vara värt att hålla koll på huruvida han verkligen är så frisk så att han kan spela. Just nu känns inte reken lika het som när den publicerades - Hysén är oerhört viktig för IFK Göteborg.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td