Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kalmar FF – Mjallby

Ok, många rekar blir det i Allsvenskans sista omgång, men med så många intressanta odds så kan jag inte låta bli. Nu har jag vänt blickarna mot Kalmar och hittat ett bra odds på matchen mellan Europaplats-jagande Kalmar och Mjällby som klarat årets mål att hänga kvar.

Kalmar har som sagt en liten chans att nå en Europa-plats, men då måste man vinna samtidigt som IFK Göteborg förlorar och Helsingborg inte vinner (man har så pass mycket sämre målskillnad än båda dessa så det är inte intressant, att man skulle ta in åtta mål på Göteborg eller 13 på Helsingborg får väl närmast ses som endast av akademiskt intresse). Kort sagt, Kalmar behöver vinna och hoppas på att få några resultat med sig.

Mjällby å sin sida har varit lite upp och ner denna säsong, men har klarat säsongens mål att klara sig kvar, främst p g a ett fint hemmaspel. På bortaplan är man betydligt sämre, 14 mål totalt och 11 poäng på bortaplan (inklusive de tre poängen och 3-0 man fick efter päronincidenten mot Djurgården).

Kristian Haynes och Craig Hendersson är avstängda i Mjällby, inga avstängningar i Kalmar.

Som sagt, Kalmar behöver vinna och Mjällbys bortaspel skrämmer inte ihjäl någon. Dessutom två avstängningar i bortalaget som inte gjort mål på bortaplan sedan mitten av september mot Syrianska. I det läget tycker jag att 2,75 på Kalmar att vinna och hålla nollan hos Unibet är lockande. Hålla nollan-spel är alltid lite vanskliga, men 0.5 unit (normalinsats för mig är 1 unit) på detta finfina odds kan jag inte avstå. Spelbart ner till ca 2,20 enligt mig.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Betbrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Kalmar FF – Mjallby

  • Datum:
    03 nov 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-03 17:00

Slut 2-1. Kalmarvinst men dessvärre missade reken på att man lyckades strula till det och släppa in ett mål i en rörig situation efter 4 minuter. Totalt litet plus på dagens rekar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td