Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Osters – Djurgardens

Ett till målskyttsspel i Allsvenskans sista omgång, sedan ska jag låta någon annan reka lite - vad tror ni exempelvis om Halmstad-BP - jag hittar inget oddsmässigt intressant där.

Amadou Jawo har i nuläget gjort 12 mål, och jagar skytteligasegern men är två mål efter. Jawo har visat god målform med mål i fyra av de fem senaste matcherna. Öster måste vinna denna match och det bör öppna för omställningslägen för Djurgården.

Djurgården har tre bra anfallare, Jawo, Prijovic och Fejzullahu. I de senaste matcherna har Jawo startat på topp medan Erton Fejzullahu har fått ta positionen till vänster på mittfältet. Med tanke på målformen och att konkurrenten om anfallspositionen Prijovic var ganska blek senaste matchen har jag svårt att tro att Jawo inte skulle få starta på topp.

Jawo är detta år utlånad från Elfsborg, att ett mål skulle kunna innebära att Djurgården skulle kunna gå förbi Elfsborg kanske kan vara extra tändvätska, men ännu viktigare är att Jawo ännu inte skrivit kontrakt med någon ny klubb (har ett halvår kvar på kontraktet med Elfsborg, men kommer knappast att återvända dit). Såväl Djurgården som utländska klubbar är enligt uppgift intresserade och det är klart att en skytteligavinst knappast är något dåligt att ha i CV:t när det är dags för löneförhandling.

Formen och jakten på skytteligavinsten tycker jag motiverar spel till 3.15 hos Unibet. Jag skulle spela ner till 2.50. 0.5 units insats är normalinsats för mig när det gäller spelarprestationer.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. Dessvärre har ingen av de stora oddsjämförelsesajterna några bra jämförelser på målskyttsspel så du får kolla de bolag du har. Oftast är Unibet marknadshögst men kolla dina andra bolag också.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Osters – Djurgardens

  • Datum:
    03 nov 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-03 17:02

Slut 1-1 och inget mål för Jawo som jag tycker var lite blek idag. Blev utbytt innan Öster desperatanföll på slutet och fick inte chansen att vara med på någon av kontringarna i slutet. Totalt litet plus på dagens rekar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td