Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bologna – Chievo

Mina spel som jag analyser extra noga som jag även rekar går ej som det ska, däremot mina andra spel som jag inte rekar eller analyser går perfekt!
Detta ska dock bli min första stabila rätt.

Måndagens match mellan Bologna och Chievo.

Bologna är inne i ett "stim" och har 2 vinster i rad och satsar såklart mot sin tredje i rad. Bortamatchen senast mot Cagliari där man krossa dem och vann med 3-0, vilket måste ha känts otroligt skönt för laget och om man vinner sin tredje match i rad så har man verkligen vänt på sin negativa trend. Det blir mycket publik på plats och fansen kommer göra allt för att man ska ta dessa poängen.

Chievo är helt ur bana och ligger klart sist. Man har 6 raka förluster och har bara skrapat ihop 4 poäng på 10 matcher. Dock har man inte direkt blivit utklassade utan man har lyckats att hålla nere siffrorna bra. Man har helt enkelt byt plats med Bologna och visst kan en vändning komma snabbt men tyvärr inte än i denna omgången eftersom Bologona kommer göra allt för att vissa hemmapubliken att man vill komma upp sig i tabellen och att fansen kan lita på sitt lag.

Skadeläget i Bologna så måste Stefano Pioli ändrar om lite i laget sedan backarna Natali och Mantovani också blivit skadade sedan tidigare är Cech och Cherubin på skadelistan.
Men det ser bra ut och senast mot Cagliari så gjorde man det bra och var stabila men de backarna man hade, som även spelar ikväll. Noterbart är att Alessandro Diamanti kommer tillbaka efter avstängningen och kommer vissa hur viktigt han är i sin kaptensroll och kommer verkligen leda sitt lag ikväll.

Senast lagen mötte hemma på Dall’Ara så vann Bologna enkelt med 4-0.
Denna gången blir det ingen promenadvinst för hemmalaget utan man kommer få jobba hårt för sina efterlängtande 3 poäng och skaffar sig lite andrum i ligan.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Bologna – Chievo

  • Datum:
    04 nov 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Italien
  • Liga: Serie A
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

amarinho 2013-11-04 19:06

Låter rätt så bra. ryggar!

Moffegrev 2013-11-04 18:54

Testar

patrik_g 2013-11-04 18:51

Sedan Antonson fick nöta bänk har det gått bättre för Bologna hehe
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td