Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

PSG – Anderlecht

Så då var det dags för min tredje rek.

Tror jag har hittat ett solklart spel till ett mycket generöst odds!

Ikväll 20:45 tar Paris Saint-Germain emot Belgiska Anderlecht på Parc Des Princes.
Här erbjuder bet365 och pinnacle på toppen odds!

Att PSG vinner på hemmaplan mot Anderlecht med minst 3 bollar med rådande förutsättningar anser jag att dom gör 8-9 ggr av 10! Och när man erbjuds mer än dubbla pengarna så måste jag hugga!

Här är några anledningar till varför jag tror på detta spelet:

*Trupperna-Kollar man trupperna för respektive lag så är det ljusår mellan spelarna i PSG kontra Anderlecht. Till denna match är Cavani inte med i truppen, men Zlatan finns med i nuläget men är osäker till spel. Oavsett om Zlatan spelar eller inte så har PSG ett såpass mycket bättre lag än Andelecht att jag tror dom vinner lätt. Till denna match är dessutom Thiago Silva tillbaka i truppen. I övrigt har PSG inga skador eller avstängningar. Tränaren Blanc har aviserat tydligt att BÄSTA MÖJLIGA LAG ska spela.
I förra matchen roterades det rejält i PSG trots detta vann dom 4-0 mot Lorienet på hemmaarenan. Alltså är många spelare vilade till denna matchen. Maxwell, Lavezzi, Zlatan, Matuidi ställdes över i den matchen till fördel för denna match!

*Motivation- Tränaren räknar kallt med att spelarna ska vara heltaggade och skärpta inför denna matchen. Lagen möttes ju på Anderlecht hemmaplan för bara 12 dagar sedan, Den matchen vann PSG med hela 5-0 trots bortaplan. Det var dessutom bud på mkt mer då dom var överlägsna trots att Anderlecht vann hörnstatistiken klart, så skapade dom inga farliga chanser direkt och allt annat dominera PSG på bästa sätt i den matchen, dessutom var man betydligt effektivare. Nu när Paris har hemmaplan och kan i och med denna match SÄKRA AVANCEMANG till slutspelet så missar dom inte denna chansen. Jag tror att vi kommer få se en ännu större överkörning spelmässigt än i den första matchen och då ska dom inte kunna missa -2,5 i denna matchen även fast Cavani saknas och kanske även Zlatan. Det finns många fler vassa avslutare i PSG och spelarna i övrigt är så pass överlägsna sina motståndare att detta inte ska vara några problem. Troligtvis blir det Lucas och Lavezzi på topp ihop ned antingen Zlatan eller Menez.

*Formen- PSG har superform och spelar riktigt bra fotboll mest hela tiden. Laget har inte förlorat på sin hemmaplan på 25 raka matcher! I CL har laget börjat med 3 raka vinster, först besegrades Olympiakos med 4-1 på bortaplan därefter körde man också över Benfica med 3-0 på hemmaplan för att nu senast krossa Anderlecht med 5-0 på bortaplan! Anderlecht har i sin tur börjat CL med 3 raka torsk där dom först besegrades av Benfica på bortaplan med 2-0, därefter var det Olympiakos tur att köra över Anderlecht med 3-0 på bortaplan. Detta Olympiakos som PSG slog med 4-1 på bortaplan! Denna gången möter PSG dom ett KLART SÄMRE lag än vad dom är vana vid att möta, och med den inställningen som tränaren kräver till denna match så tror jag att dom vinner med minst 4-0, troligen mer!
Anderlechts form är lite på uppåtgående med 2 raka vinster men det mot ett mycket mediokert belgiskt motstånd, lagen som har besegrats är OH Leuven som ligger på 13:e plats i belgiska ligan samt Oostende som parkerar snäppet under Leuven på en 14e placering. Dessförinnan har det varit ganska usel form. Laget ligger för närvarande på en femte plats i belgiska ligan som för övrigt är en liga som kanske har blivit snäppet sämre!

Allt detta tycker jag talar för att PSG kör över PSG vare sig Zlatan är med eller inte!

Pinnacle och Bet365 har fina odds på detta spelet då dom ligger 25 punkter högre än t.ex Unibet.

Tycker att detta är bästa spelet i denna veckans Champion League!

Lycka till ni som ryggar!
Fotboll

PSG – Anderlecht

  • Postad:
    05 nov 2013
    03:14
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 1 -2.5
  • Insats: 600,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    05 nov 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-05 22:33

Riktigt dåligt får man säga... Var aldrig ens nära! PSG underpresterade kraftigt i denna match tyvärr

jocklon 2013-11-05 21:42

Men herregud! Halvtid nu.. sjukt va uddlösa PSG är idag. Springer ju inte ens... kraftig underskattning! Hoppas det blir utskällning utan dess like i paus!

jocklon 2013-11-05 20:09

Ja, han var ju det

Krille25 2013-11-05 20:06

Zlatan med från start

jocklon 2013-11-05 13:31

Och nu när oddset har höjts finner jag bara ännu mera värde såklart!

jocklon 2013-11-05 13:30

Ja vi får se... Självklart är Zlatan och Cavani dom 2 största målskyttarna. Men laget har mycket offensiva kvaliter även bortsett från dessa, tänker främst på Lavezzi, Lucas och Menez men också Motta och Matuidi. Laget i övrigt håller så pass mycket bättre klass än vad Anderlecht gör "all over" att jag tror att dom vinner med minst 3 bollar utan Zlatan och Cavani. Men som sagt kanske vi kommer att få se Zlatan på planen. Men vi får.. Ikväll vet vi svaret

Krille25 2013-11-05 12:00

Är inte lika säker på en kross utan zlatan som bär psg damt cavani

kingofding 2013-11-05 11:26

PSG -2.5 uppe i 2.33 nu i asien och stiger stadigt

jocklon 2013-11-05 10:07

Som jag skrev så är inte Cavani med i truppen medan Zlatan är med i truppen och är aktuell för spel, kanske dock startar på bänken. Som skrivet i texten så tror jag att dom krossar Anderlecht även utan Zlatan!

Grogg12 2013-11-05 10:00

2.10 i odds hos marahtonbet!

Krille25 2013-11-05 06:55

Cavani och zlatan är inte med frpn start!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td