Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Sociedad – Manchester United

Tycker mig ha hittat ytterligare ett mycket bra spel i denna omgången av Champions League. I vanliga fall spelar jag aldrig BTTS (bägge lagen gör mål) men nu när jag har tittat närmare på denna matchen så har jag kommit fram till att det borde vara ett mycket troligt spel.

Min fjärde Sharps-rek lyder alltså följande:

Jag tror alltså att bägge lagen gör mål i mötet mellan Real Sociedad och Manchester United! Då såna här spel kan tyckas vara aningen slumpartat ibland så går jag inte all in utan håller nere insatsen, men tycker ändå att värdet är riktigt bra på detta spel.

varför?

*Manchester United- Har hittat storformen. Har 4 raka övertygande segrar på slutet efter den slätstrukna insatsen mot Southampton i mitten på November. Målskyttet har kommit igång på allvar, Manchester United har gjort hela 10 mål de sista 3 matcherna! Matchen innan dess var segermatchen mot just Sociedad på bortaplan, denna matchen lyckades dom bara göra 1 mål men det var med mersmak. Den gången kunde dom med lätthet gjort 2-3 mål ytterligare.

*Real Sociedad- Vill inte vara sämre än United, utan har även dom gjort hela 10 mål på deras sista 3 matcher! Enda gången som Sociedad har gått mållös från planen den senaste tiden var i bortamötet mot just dagens motståndare, men den gången på bortaplan. Laget är betydligt starkare på sin hemmaplan Anoeta Stadium. På sina senaste 2 hemmamatcher i ligan har man hela 8-0 i målskillnad det mot Almeria (3-0) och nu senast mot Osasuna (5-0). Laget har alltså hittat storformen och framförallt målformen den senaste tiden!

*Matchbilden- Tror jag kommer bli mycket rolig glad anfallsfotboll! Bägge lagen vill verkligen vinna matchen då United med största sannolikhet kan säkra sitt avancemang till slutspelet och Real Sociedad har ju verkligen inget att förlora utan har börjat Champions League med 3 raka torsk och behöver verkligen vinna för att först och främst kunna ta tredje platsen i gruppen för fortsatt spel ute i Europa. Tränare Arrasate till Sociedad säger att det blir full fart framåt från start av denna matchen men givetvis med bibehållen disciplin i försvarsspelet.. United känns klart på gång med sitt målskytte men släpper in för mycket mål.. Försvarsspelet har kanske varit lite svajigare än vad man är van vid och till denna matchen saknas dessutom en del försvarskuggar.. Klart är att både Evans och Rafael missar denna matchen och kanske även Evra. Offensivt ser det desto bättre ut!

*Griezmann, Seferovic, Chory- 3 vassa spelare som jag tror skapar minst 1 mål tillsammans för Socidad. I senaste segermatchen (5-0 hemma mot Osasuna) så hade laget 5 olika målskyttar så laget kommer med fullt självförtoende och en Griezmann i superform 6 mål senaste 5 matcherna!! samt att Seferovic är på väg mot formen. Allt detta talar för minst 1 mål framåt för Sociedad, och att United gör minst 1 mål ser jag som en självklarhet! Nu med deras självförtroende efter den senaste tidens klara segrar och med en vilja att verkligen vinna denna matchen och anfallsspelare av den kvaliten som dom besitter, så nätar dom minst 1 gång, troligen fler än 1 gång!

Oddset tycker jag är bra på detta spel och tror att det sitter ganska lätt!

Mitt tips är 2-2!
Fotboll

Real Sociedad – Manchester United

  • Postad:
    05 nov 2013
    12:41
  • Rekare: jocklon
  • Spel: BTTS
  • Insats: 300,00
  • Odds: 1,80
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    05 nov 2013
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-05 22:36

Helt otroligt.. Här kan jag inte vara annat än nöjd med min analys. Men vad gör man när en sån här match slutar 0-0. Med denna matchbild ska det inte kunna bli 0.0... men men så här kan det vara en dag i en spelares värld! Nya tag som gäller

Fasthanen 2013-11-05 16:53

Skönt lir, sitter själv och funderar på ö2.5 men detta var klart intressant..

Likadant ett singla slant spel på överspel i hörnor.

Lycka till och tack för en bra motiverad rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td