Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rangers – Dunfermline

I skuggan av kvällens Champions League-matcher ångar Glasgow Rangers på för att komma tillbaka till den skotska ligatoppen.

Glasgow Rangers
Rangers ligger för närvarande i League One (tredjeserien) och toppar den efter tio raka segrar. Laget har 42-5 i målskillnad. På de fyra hemmamatcherna har laget 22-2. Totalt har laget nu radat upp 14 raka segrar inräknat cupmatcher.

Senaste hemmamatchen i ligan spelades den 28 september och slutade 8-0 mot Stenhousemuir. I oktober ställdes hemmamatchen mot Dunfermline in eftersom Rangers hade spelare borta på landslagsuppdrag. I oktober har laget därför bara spelat tre bortamatcher i serien. De två skotska cuperna har avklarats i veckan som gick och Airdrieonians (3-0 hemma) och Stenhousemuir (0-1 borta) avklarades utan insläppta mål.

Rangers har Ross Perry Chris Hegarty och Dean Shiels på skadelistan, medan avstängda Ian Black är tillbaka.

Dunfermline
Dunfermline ligger trea i ligan på 19 poäng efter 10 spelade matcher 6-1-3. Det mycket unga laget började serien bra, men sen har poängtappen börjat komma. Senast vann man hemma mot Stanraer med 2-1 borta. Innan dess hade man två raka förluster. I cupen hade man dessutom vissa bekymmer med League-2-laget Elgin City borta i helgen, men vann till slut med 5-3.

Tre insläppta mål mot ett lag från lägre division är talande för Dunfermline. Laget höll nollan i premiären mot East Fife den 10 augusti, men har sedan släppt in mål i samtliga nio seriematcher efter det. Det håller naturligtvis inte mot Rangers.

Ryan Thomson är skadad, medan Chris Kane är tillbaka från avstängning.

Spelet
Glasgow Rangers är såklart överlägsna de andra lagen i serien, framförallt i disciplin och kondition. Många lag har stått emot i första halvlek för att braka ihop i andra när orken tryter. Båda lagen spelade cupmatch i helgen, vilket är en tuffare utmaning för Dunfermlines trupp. Rangers som inte underskattat något motstånd den här säsongen kommer att ta varje tillfälle att straffa ungdomligt övermod.

Jag spelar Glasgow EH -2. Samtliga fyra hemmamatcher och senaste cupmatchen hemma har gått över den linan och jag tycker 2.25 är ett spelvärt odds där.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Fotboll

Rangers – Dunfermline

  • Datum:
    06 nov 2013
    21:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Skottland
  • Liga: Scottish League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-11-06 22:48

Bom på den. Matchen slutade 3-1 efter 0-0 i halvtid. Rött kort på Dunfermline. 14-2 i skott för Rangers.

jocklon 2013-11-06 18:56

Nu hitta jag igen... Dom hade tagit bort det för en stund. Jag ryggar trots oddssänkning

faremisch 2013-11-06 18:40

Det ligger där, men har nu sjunkit till 2.02
https://se.unibet.com/betting#/event/1001744449
Trevägshandikapp startar 0-2.
Enligt Oddsportal har Betway till 2.2 nu, men har inte kollat vid källan.

jocklon 2013-11-06 18:32

Hittar inte detta spelet??

faremisch 2013-11-06 16:11

Mitt reksheet: www.sharps.se/spreadsheet/25395
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td