Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

St Gallen – Valencia

Då var det dags igen! Har kollat igenom dagens Europa Leauge matcher och tycker det finns mycket intressanta odds att välja på.
Ludogorets Razgrad, Lyon, Maribor, Swansea är alla lag som har odds som lockar till spel.

Men som jag ser det så är dagens i särklass bästa spel Valencia, när dom denna kväll gästar St-Gallen.

Detta blir en kortare rek än normalt från mig, då det endast är 3 timmar kvar till spelstopp.

Men jag tror helt enkelt att dom vinner denna matchen väldigt enkelt och när man får över 2 ggr så är det bara att hugga! Oddsen har redan börjat droppa ganska kraftigt och det är i nuläget bara paddypower och tempobet som har över 2 ggr pengarna, men många sidor ligger nu på 1,95 vilket jag anser är mycket spelvärt. Skulle spela denna match ända ner till 1,5!

Lagen möttes för bara 2 veckor sedan och då på Valencias hemmaplan.. Hur var matchbilden då?
Jo, St Gallen fick knappt röra bollen och det var spel mot ett mål i 90 minuter. Matchen slutade 5-1 till Valencia den gången.
Visst, den gången var det hemmaplan och nu är det bortaplan. Givetvis blir det aningen svårare att åka till Schweiz och spela på bortaplan. Men med denna klasskillnaden som det råder mellan lagen borde dom vinna ändå. Åtminstonde om motivationen är den rätta. Just motivationen lär vara på topp då tränaren har gjort det klart och tydligt att denna matchen är mycket viktig, dels för att säkra avancemanget i cupen men också för att vända den negativa trend som klubben har befunnit sig i!

Valencia har inte släppt startelvan än, men kommer med stor sannolikhet att lufta en del av sina spelare till denna matchen, vilket dom också gjorde i den första! Laguppställnngen väntas se i stort sätt likadan ut som vid mötet för 2 veckor sedan! Lita på att spelarna som inte är med i den ordinarie startelvan är taggade inför denna matchen och vill visa vad dom kan för att kunna slå sig in i en ordinarie startelva.

Trolig startelva:
Guaita
Barragan, Costa, Ruiz, Bernat
Romeu, Parejo
Jonas, Canales, Piatti
Postiga

Valencia har börjat ligan dåligt i år, men har sätt klart bättre ut på slutet.
Nu senast slog man Getafe trots bortaplan och i förlustmatchen dessförinnan mot Almeria så övertygande man spelmässigt och borde vunnit den matchen otroligt enkelt, men lyckades till slut förlora den matchen på ett grymt sätt.

I och med denna matchen så kan Valencia i stort sätt säkra avancemanget till nästa runda av Europa Leauge.

St Gallen då?

Ligger förnärvarande på en fjärde plats i schweiziska ligan. Laget har endast 2 vinster på senaste 7 matcherna varav en kom i den senaste matchen mot tabelljumbon! I Europa Leauge har laget endast 3 poäng efter 3 matcher och dom poängen kom via en vinst mot jumbon Kuban Krasnod som har lyckats skrapa ihop en pinne på sina 3 första matcher. Bortsett från denna segern så har laget åkt på pumpen mot ett mycket reservbetonat Swansea samt 5-1 förlusten senast mot Valencia.

Trolig laguppställning för St Gallen:
Lopar
Mutsch, Montandon, Besle, Lenjani
Vitkieviez, Janjatovic, Nater, Rodriguez
Karanovic, Mathys


Allt annat än en säker Valencia seger skulle förvåna mig stort!

Lycka till med kvällen spel!
Fotboll

St Gallen – Valencia

  • Postad:
    07 nov 2013
    16:35
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 2
  • Insats: 1 000,00
  • Odds: 2,05
  • Bolag: Tempobet
  • Datum:
    07 nov 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-07 21:46

Japp det var skönt att den satt! Borde dock suttit mycket lättare med det spelövertaget som Valencia hade, dessutom missad straff! Men vad gör det nu

Helgesson 2013-11-07 20:57

Gick vägen 2-3 till slut.
Drog till med en trippel
Sverige-Tjekien 1
Standar- Valencia 2
Gallen-Vallencia 2
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td