Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Aberdeen – Hearts

Dags att påbörja rekandet igen efter en månad av avhållsamhet. Spelen i oktober stämde inte och avstod hellre från rekandet än att dra med mig fler själar i fallet. Nu har det ordnat upp sig igen och jag kan till och med börja rekommendera spel igen.

I helgen går jag in för en lågoddsare som är på dykning och fortfarande medger spelvärde. Tvåan i skotska Premier Aberdeen tar emot jumbon Hearts. Betway är högst för närvarande och har spel till 1.6. Går in med normalinsats där.

Aberdeen
Aberdeen har enorm medvind just nu. Laget ligger två i serien efter Celtic och har spelat 7-2-3 på sina tolv matcher. De fyra senaste har dock slutat med seger och laget har inte släppt till ett enda mål på de matcherna. 9-0 i målskillnad. Hemma har Aberdeen 4-1-1 och 8-3 i målskillnad. Enda förlusten kom mot Celtic 0-2 och det må väl vara hänt. Laget har alltså bara släppt in ett mål på övriga fem matcher.

Särskilt imponerande var senaste segern hemma mot Partick med 4-0. Aberdeen har inte gjort så mycket mål, men nu lossnade det. Dock blev ordinarie mittfältaren Peter Pawlett avstängd efter att han fick sitt tredje gula.

Hearts
Laget började serien på -15 poäng som bestraffning för de ekonomiska problemen. De stora problemen har åderlåtit truppen och efter att transferfönstret stängde har laget inte vunnit i serien. Även utan de -15 poängen hade Hearts legat sist i serien. 2-2-8 på 12 matcher talar ett tydligt språk. De två segrarna var lagets första två hemmamatcher. Borta har laget 0-1-5. Målskillnaden 4-8 på de senaste fyra matcherna.

Spelet
Aberdeen är klassen bättre än Hearts och har dessutom medgång. Då oddsen sjunkit på de flesta bolag är det ett typiskt bra spel att boka upp sig för inför helgen. Normalinsats är 3 units.

Win ton nil skulle kunna vara nära till hands med tanke på Aberdeens goda försvarsspel på sistone, men hittar inte bättre odds än 2.24. För lågt för mig i varje fall.

Rekhistorik
Fotboll

Aberdeen – Hearts

  • Postad:
    05 nov 2013
    14:17
  • Rekare: faremisch
  • Spel: 1
  • Insats: 3,00
  • Odds: 1,60
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: Betway
  • Datum:
    09 nov 2013
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Skottland
  • Liga: Scottish Premiership
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fastboy 2013-11-09 22:50

Tack för den!

faremisch 2013-11-09 18:52

Aberdeen hade 1-0 i halvtid, fick rött kort i andra och Hearts vände till 1-3. Illa!

faremisch 2013-11-05 14:24

Nu funkar den! : )

faremisch 2013-11-05 14:20

Reklänken funkar inte. Här!
https://www.sharps.se/spreadsheet/25395
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td