Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rangers – Airdrieonians

Upp på hästen igen efter gårdagens bommade rek på Glasgow Rangers. Segermarginalen hade behövt vara med ett mål mer. Nu slutade matchen 3-1. På lördag är det ny match, nu mot jumbon Airdrieonians. Här kommer målspel på den. Jag spelar på att det blir fler mål i andra halvlek än i första.

Redan i förra reken skrev jag att många lag har stått emot Rangers i halvtid för att braka ihop efter paus. I onsdagens match kom t.ex. alla fyra målen under sista kvarten, förvisso efter en utvisning hos Dunfermline. Men det mönstret går igen. I fem av Rangers sex senaste matcher har ställningen varit 0-0 i halvtid. Då har de matcherna ändå snittat på 2.8 mål när slutsignalen gått.

Glasgow Rangers
Rangers ligger för närvarande i League One (tredjeserien) och toppar den efter elva raka segrar. Laget har 45-6 i målskillnad. På de fem hemmamatcherna har laget 25-3. Totalt har laget nu radat upp 15 raka segrar inräknat cupmatcher.

Bara 4 av lagets 15 raka segrar har producerat mer mål i första halvlek än i andra. Tendensen med sena mål är starkare mot slutet av den segersviten.

I serien har lagets målskörd varit 15-3 i förstahalvlekarna och 30-3 i andrahalvlekarna. Kör in de fyra cupsegrarna också och laget har ynka 1-0 i första halvlek mot 9-0 i andra. Sammanlagt 16-3 mot 39-3.

Airdrieonians
Ligger sist i serien med nio poäng på elva matcher och ska väl återigen utgöra en munsbit för Rangers. Laget är inte helt ofarligt och har 14-24 i målskillnad. Målen fördelar sig på mer normala 6-10 i första halvlek och 8-14 i andra.

Nu är dessutom anfallaren Lister (8 matcher 1 mål) och mittfältaren Blockley(10 matcher 1 mål) avstängda efter gula kort i senaste seriematchen. Båda fanns på plan i 90 minuter vid 0-3 förlusten mot Rangers i cupen förra helgen.


Spelet
De båda lagen möttes som sagt i cupen förra helgen den matchen slutade 3-0(0-0) till Rangers som spelade hemma. I Serien vann Rangers med 6-0(2-0) på bortaplan i slutet av augusti.

Att det ska bli fler mål i halvlek 2 finns på Betway till 2.1. Lägg märke till att lika många mål här räknas som förlust.

För kännedom kommer jag att lägga ett nytt HC-spel 0-2 till ca 2 gånger pengarna, men det är ingenting som rekas här efter den snöpliga förra reken.

Reksheet: www.sharps.se/spreadsheet/25395
Fotboll

Rangers – Airdrieonians

  • Postad:
    07 nov 2013
    10:29
  • Rekare: faremisch
  • Spel: Annat
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,10
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: Betway
  • Datum:
    09 nov 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Skottland
  • Liga: Scottish League One
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-11-09 19:33

Kan säga att HC-spelet 0-2 till 2.0 som jag inte rekommenderade låg på 1.6-1.7 vid matchstart, men det hjälpte förstås inte.

faremisch 2013-11-09 18:53

2-0 (0-0) och mönstret fortsätter precis som tidigare. Tack för det!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td