Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Wiss Rambo – Topp 3

Jag är en spelare som älskar både trav och Fotboll och andra sporter också för den delen. Men allra närmast mitt hjärta ligger ändå travet som jag tycker är en otroligt rolig och bra betting-sport, detta blir min första trav-rek här på Sharps, men i framtiden kommer det nog bli fler om det finns intresse.
Det som är synd gällande travrekar, är att man i stort sätt bara kan reka till helgens V75-lopp då det är dom enda loppen som spelbolagen släpper oddsen i god tid före start. Till övriga tävlingsdagar som är vardagar och söndagar släpps oftast oddsen endast ett par timmar före starten av det aktuella loppet. När det gäller V75 så har media så bra koll och många vet allt om alla hästar och därför är det svårare att hitta guldodds än på vardagar då spelbolagen och media inte har samma koll som under lördagarna.

Denna reken är alltså på en travhäst som ska placera sig topp 3 i första V75-loppet imorgon som är lopp 5 på Halmstad. Hästen som ska göra detta är Wiss Rambo från bricka 9 bakom bilen. Sällan man kan säga med gott samvete att helgens bästa spel är ett djur som ger låga 1,5 att placera sig som topp 3 i ett travlopp. Och jag hävdar t.om att detta är ett lika bra spel som när jag rekade Örebro senast mot Ljungskile som fick Maxinsats som är 20 units för mig, och detta blir mitt andra MAXSPEL till mitt rekar- spreadsheet!


Är lite svårt att veta vilken nivå man ska lägga en travrek på eftersom säkert merparten av er här på Sharps tycker trav är skit-tråkigt och kanske inte alls följer trav, medan 10-20% av medlemmarna på Sharps älskar trav. Detta gör att det blir svårt att vet i vilka termer man ska skriva reken, men jag gör ett försök.

Varför detta spelet då?

*Travsäker- Normalt är 1,5 i odds sällan spelvärt när det gäller travhästar, även om det räcker med tredjeplats i loppet. Men detta är för att hästar blir diskade om dom galopperar bort sig i loppen. Just Wiss Rambo är en ovanligt travsäker häst som nästan aldrig galopperar. Denna hästen har endast galopperat i 1 av de senaste 40 senaste starterna vilket är otroligt ovanligt! När den galoppen kom så var det dessutom från spår 1 med en överladdad kim Eriksson i sulkyn mot Sveriges bästa hästar!

*Bästa hästen- Jag anser att detta är den bästa hästen i fältet över den aktuella distansen. Hästen har tjänat näst mest pengar i loppet och framförallt så har den varit ute och mött hårda hästar i merparten av hästens starter. Wiss rambo har rutinen, styrkan och kapacitet som räcker och blir över för att nå en tredjeplats som sämst i detta loppet!

*Formen- Men det räcker ju inte bara med att gå felfritt i loppen för att komma topp-3, utan Wiss Rambo måste ju vara före minst 7 andra hästar i mål för att spelet ska sitta.. Och FORMEN är verkligen på TOPP! Senast gjorde hästen en riktigt bra prestation då den vann på lång distans mot liknande motstånd som idag.

*Styrka- en annan sak som kan fälla travhästar i lopp är att dom är känsliga för löpningsförlopp. Men denna hästen är riktigt stark, starkast av alla i loppet vill jag hävda När hästarna är starka blir dom inte lika känsliga för hur loppen blir körda utan kan klara de tyngre positionerna på ett bra sätt.

*Löpningsförloppet- Här har vi den riktiga GODBITEN I REKEN. Dom 2 värsta utmanarna till vinsten är nummer 1 Nothing But Class och nummer 3 Art On Line. Bägge dessa hästar är mycket startsnabba, men snabbast av dessa 2 är nummer 1 Nothing But Class med formtoppade Peter Untersteiner i loppet. Peter har tydligt uttalat sig att han vill köra i spets och kommer ladda vad som går från start, men exakt samma tanke har Mikka Aho som tränar det andra spetsbudet Art On Line. Mikka Aho lämnar följande kommentar:

- Nu när vi har bra spår så laddar jag allt som går för ledningen. Min häst har vunnit nästan alla sina lopp från spets så det är klart att jag vill dit. Jag tror faktiskt att Peter Untersteiner kan tänka sig att släppa ledningen för jag kommer att köra tills jag får den. Alla vet att jag alltid håller ett hårt tempo och den som sitter i min rygg brukar få chansen till slut. Jag kör hela vägen, säger Mikko Aho.

Detta talar ju givetvis för ett jättehögt tempo inledningsvis och egentligen genom hela loppet vilket gör att Wiss Rambo som sitter i rygg på antingen 1:an eller 2:an bara myser och kommer att kunna triumfera på detta till slut. Även om något oväntat skulle hända eller om Wiss Rambo tidigt går fram utvändigt om ledaren kan jag inte se han missa en pallplacering i den form han nu befinner sig i!

Enda som jag kan se skulle kunna gå fel är om hästen mot förmodan skulle starta med något virus i kroppen vilket man givetvis inte kan räkna med att den ska ha!

Spelet finns hos bet365 till 1,5 i nuläget. Dom andra sidorna ligger mellan 1,35-1,45 Antingen spelar man hög insats singel eller så har ni här ett klockrent dubbelvirke!

Utöver detta platsspelet kommer jag även prova ett vinnarspel på Wiss Rambo till oddset 4,75 som också finns på bet365. Detta blir dock med en betydligt lägre insats såklart. Vinnarspelet kommer få 3/20 units och kommer läggas in i mitt rekar-sheet.

Ni kan se mina tidigare rekar i mitt sheet: Jocklon´s Rekar-Sheet!

Lycka till alla och ha en grym betting-helg!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Wiss Rambo – Topp 3

  • Postad:
    08 nov 2013
    20:53
  • Rekare: jocklon
  • Spel: JA
  • Insats: 2 000,00
  • Odds: 1,50
  • Bet365
  • Datum:
    09 nov 2013
    14:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period:

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-11-09 17:33

Bra jobbat! :-)

jocklon 2013-11-09 14:38

Ja vad ska man säga? det var väl en både bra och mindre bra rek i efterhand.. SPELET SATT JU KLOCKRENT vilket är det viktigaste
Dock höll ju inte Mikko Aho sitt ord angående spetsstriden utan gick ner i rygg på ettan istället.. Men som jag skrev tror jag att Wiss Rambo kommer topp-3 oavsett löpningsförlopp.. Nu fick Wiss Rambo värsta tänkbara loppscenario då han fick trava utvändigt med löste en en topp-3 placering! Så riktigt kul att rekarna fortsätter att sitta!

DogBert 2013-11-09 06:59

Ja Wiss Rambo är bra och kan väl vinna också om det blir körning för spets.

jocklon 2013-11-08 23:19

Om Mikka gör som han säger så kommer han ju köra ända till det Peter ger upp striden och isf borde han väl inte ha ngn trött häst framför sig... Om Peter svarar hela vägen eller om inte Mikka kör som han säger så kommer Wiss rambo att antingen sitta i andraspår om det är tempo på loppet, men blir det inget tempo på loppet så aviserar dom offensivt upplägg... har mycket svårt att tro att han skulle sätta sig på innerspår med Wiss Wambo.. Särskilt eftersom tränaren är positiv och hästen har toppform. Men säg att han mot alla odds tar ryggen på Nothing But Class från början så är han ju illa ute om Peter i sin tur skulle släppa till Mikka för i det fallet blir det ju tredje inner... Men det scenariot tror jag inte på! Och även om så skulle bli fallet så är det bra chans att han skulle få ngn form av fritt till slut för att kunna spurta sig till en plats.. men som sagt, han kommer inte sätta sig på innerspår!

johanna 2013-11-08 22:56

Du skriver ju att det blir tempo för att två strider och att Rambo sitter i rygg. Är det inte risk att den sitter i rygg på trött häst då?

jocklon 2013-11-08 22:39

Den som lever får se imorgon!

jocklon 2013-11-08 22:37

Travkungen- Läs innan du säger något! Jag skriver precis som du säger att Peters är snabbast ut! Jag skriver inte alls att Peter kan tänka sig att släppa ledningen utan jag citerar Mikka Aho om du läser ordentligt! Dessutom skriver jag att Peter tydligt har uttalat att han VILL KÖRA I LEDNING... Och att inte Art on Line skulle ha form??? Antingen är du blind eller bara ruskigt okunnig! Senast satt de fast med rubbet kvar dess förinnan gjorde den ett bra lopp i Danmark och de loppen innan det på Jägers gick den riktigt bra!! Men en sak har du rätt i! Det är en riktigt klen silverdivision där Wiss rambo tar en plats oavsett löpningsförlopp, tämligen säker på att den tar en plats även från dödens! Det var den dummaste kommentaren jag har läst på rek
Johanna- Varför skulle den fastna i en trött rygg enligt min analys?

johanna 2013-11-08 21:50

Är inte oddset jättedåligt för en häst som riskerar att fastna i rygg på trött häst om din analys stämmer? Lycka till men jag avstår denna gång.

Travkungen 2013-11-08 21:48

Ojj det var massor skrivet om detta jag tror inte det behövs så mycket att säga om denna duell.Normalt vinner peter från spets inget snack eftersom det inte finns någon i detta klena gäng som vill eller kan gå upp och sätta press på ledarenDet är ingen häst rambon alltså sombara går ut och vinner han behöver hjälp han kan ej göra så mycket själv.Jag tror inte det blir så högt tempo eftersom Ahos häst ej kommer att vara i närheten av peters alltså är spetsjakten över tämligen omgående.Ahos har inte imponerat i år och att denne ska ta spets glöm det.Vill lyfta fram 2 andra som kan kliva in om det nu blir tempo Flemmings är given liksom Persons om han hittar ner någorlunda.Du skriver att peter kan tänka sig släppa ledningen ? hahaha glöm det du citerar ju herr berglund på travnet fyyy aldrig citera någon annan mig lurar du inte om du någorlunda vet vem jag är.du citerar ju bedrglund krönika rakt av .sedan börjar du snacka om fel virus på hästen nherregud som kusk tränare finns alltid en sådan risk det behöver du ej ta upp.Den som lever i morgon får se i denna mycket klena silverdivision.mitt tips är ändå att peter håller ledningen lätt och vinner men jag kommer ha med 5 streck på min jokerrad med fäljande rank. A 1 B 9.3.10 C 6

kolan76 2013-11-08 21:10

Riktigt bra rek. Den tar vi sa polisen!

Migge 2013-11-08 20:58

Grym rek! Ser fram emot fler av dina trav-rekar framöver...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td