Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Man Utd – Arsenal

Helgens toppmatch med riktigt bra odds på Arsenal. 3.15 på Betsson. Bet365 3.4.

Arsenal som leder Premier League och endast har 1 förlust (i premiären på hemmaplan mot Aston Villa). Arsenal har seriens bästa borta facit med 4 vinster och 1 oavgjord match.

Man U har inte haft en bra säsong hittills och dessutom förlorat och spelat oavgjort mot toppkonkurrenterna (Man City, förlust. Southampton, oavgjort. Liverpool, förlust och Chelsea, oavgjort). Man U har inte varit det superstarka hemmalag som de brukar vara med en hemmaförlust mot West Bromwich och oavgjorda matcher mot Chelsea samt Southampton hemma.

Båda lagen kommer med starka trupper till matchen med få eller inga skador på nyckelspelare.

Veckans CL matcher slutade med att Manchester U spelade 0-0 på bortaplan mot Real Sociedad och att Arsenal slog förra årets finallag Dortmund på bortapland (deras första hemmaförlust sedan november 2012 mot Stuttgart).

Arsenal ser onekligen mycket starka ut i år och dessa faktorer ovan så tycker jag att spel på Arsenal är klart i min bok.
Spela på Betsson och få Se bonus här
Fotboll

Man Utd – Arsenal

  • Datum:
    10 nov 2013
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

kusagwa 2013-11-10 11:57

Förvisso inte CL men de har slagit både Marseille och Dortmund borta och räknar de högre än alla de lagen de har vunnit över i PL borta samtidigt som United tappat poäng hemma både mot Saints och WBA (nu gör båda de lagen förvisso riktigt bra säsonger so far) men tycker du tror lite för stora växlar av vilka Arsenal har slagit borta i ligan hittils.

Håller absolut med dig om det sista, varför ge iväg 0.25 punkter? Och även Bet365 erbjuder 3.4 så... (ligger förresten kvar 3.4 just nu).

StoneCold 2013-11-10 11:54

Jocklon: De matcher jag sett United tycker jag inte att de har imponerat speciellt och målskytteproblemen är inte säkert att det lossnar hur som helst. Jag tror inte att det sker mot Arsenal som släpper in minst mål i ligan för tillfället. Men det är mina tankar. Fel har man ju titt som tätt så...

henke111: Lägg till Dortmund på bortaplan i CL så har du ändå ett mycket bra bortafacit för Arsenal.

kusagawa: Tackar. Redigerat. Kul att TV3 sänder heldag så att fler får kika på bra fotboll =)

jocklon 2013-11-10 11:38

Jag tänkte nästan lagt ett rek åt andra hållet.. Men tyckte att oddset var lite klent på United också.. Men känns logiskt att United ska vinna denna matchen egentligen! Dels har Arsenal det väldigt svårt på old trafford, dessutom har United spelat väldigt bra det senaste utan att lyckats få till målskyttet. Snart lossnar det och skulle United förlora denna match skulle dom ligga låååångt bakom Arsenal o tabellen vilket känns ologiskt. Dock har Arsenal imponerat kraftigt och med Mertesacker, Giroud, Özil och Ramsey på planen kan allt hända!

henke111 2013-11-10 11:22

Bästa facit på bortaplan är kanske inte så konstigt när man ser vilka de har slagit:
17. Fulham
19. Sunderland
14. Swansea
20. Chrystal Palace
Poängtappet kom emot WBA på 9e plats.

För övrigt är 3.15 ett värdelöst odds när pinnen ligger på 3.4 och stiger...

kusagwa 2013-11-10 11:00

Starttid är 17:00 (kan vara 10 min senare men inte en timme)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td