Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Villareal – Atletico Madrid

Har nu kollat igenom söndagens utbud. När man är inne i ett bra stim är det bara att köra på Man ska smida medans järnet ett varmt säger dom.

När jag letar bra odds så går jag igenom matcher för att läsa om förutsättningarna inför de kommande fighterna... Det kan vara ett travlopp , fotbollsmatch, Basket match etc.... I vanliga fall gillar jag att i ett första skede, välja ett spel på grund av att det finns något som talar för att just det du har spelat på ska ske... Gärna något lite extra, t.ex att ena laget saknar massor med viktiga spelare pga SKADOR, AVSTÄNGNINGAR, VILANDE AV SPELARE och blir på grund av detta ett betydligt sämre lag än vad dom är i vanliga fall.
Eller att MOTIVATIONEN är topp-hög hos ena laget, medan det andra laget kanske inte har en lika taggad inställning på grund av tabellsituation eller något annat. Givetvis är KLASSKILLNADEN mellan lagen/hästarna/individerna också en av de viktigaste sakerna att för att välja om det ska bli spel eller inte...
För att lägga en hög insats på ett spel så ska spelet innehålla minst en av dessa faktorer ovan, som gör att spelet är värd en högre insats än ett normalt standard-bet, helst fler en av dessa sakerna för att spelet ska bli ett MAXSPEL för mig som är 20 units.

Så till detta spelet där jag väljer en lite lägre insats, men på ett spel som jag tror sitter minst 3 av 4 gånger med rådande förutsättningar. Och när vi då erbjuds odds på 1,8 så är det givet att spela.. Att jag håller ner insatserna något, är på grund av att själva spelformen Båda-Lagen-gör-mål inte är en spelform som jag anser är värd en stor insats oavsett vilka lag som befinner sig på planen faktiskt, då det alltid kan skita sig om lagen/ena laget har oflyt med avsluten i just denna match. Men jag finner som sagt ett klart spelvärde här.

Spelet: Villareal-Atletico Madrid - BLGM (båda lagen gör mål)

Motivering:

*Atletico Madrid - Sprutar in mål för tillfället, har gjort hela 16 mål senaste 5 matcherna!!! Laget snittar 2,5 mål per match i ligan så här långt i år, med 30 gjorda mål under 12 spelade matcher. På bortaplan har laget gjort 10 mål på 6 matcher vilket ger ett snitt på 1,66 mål per bortamatch i ligan! Atletico har släppt in 4 mål på 6 bortamatcher i år vilket är ett snitt på 0,75 insläppta mål per match.

*Villareal - har även dom en riktigt bra målform med 8 gjorda mål på de senaste 5 matcherna, men då ska tilläggas att 7 av dom 8 målen är gjorda på hemmaplan, och laget har spelat hemma 3 av de 5 senaste matcherna. Villareal har i ligan i år lyckats göra 20 mål framåt på 12 spelade matcher vilket ger ett snitt på 1,66 gjorda mål per match. Men på hemmaplan är snittet betydligt bättre där dom har gjort 13 mål på 6 matcher vilket ger ett snitt per 2,16 mål per match på hemmaplan i ligan i år! Villareal har i ligan släppt in 7 mål på hemmaplan på 6 spelade matcher vilket ger ett snitt på 1,16 insläppta mål per match.

*Trupperna - Statistiskt talar alltså detta för ett solklart spel! Men det som gör mig mest sugen på just detta spel är TRUPPERNA.
Atletico öser ju in mål med sina offensivt skickliga spelare och just dessa spelare är med i truppen till Villareal matchen.. Allt talar i nuläget för Atleticos skyttekung Diego Kosta kommer att spela denna match från start.. Costa ligger tvåa i den spanska skytteligan med helt sjuka 13 mål på 12 spelade matcher! Även lagets näst bästa målgörare verkar starta matchen nämligen David Villa som har nätat 6 ggr hittills i år vilket ger han en delad åttonde placering i skytteligan för tillfället.
Backlinjen då? Ja Atletico saknar massa defensiv kraft..Det står klart att 2 ordinarie backar i Atletico, kanske dom två viktigaste i backlinjen saknas till denna match, nämligen Diego Godin samt Filipe Luis.. Utan dessa bör Villareal kunna näta minst en gång! Alltså en bra offensiv uppställning men med flera frågetecken bakåt!
I Villareal saknas viktige målskytten Dos Santos, vilket är det som gör att insatsen hålls nere till 4 Units, annars hade detta spelet varit värt en ännu högre insats. Dock har Villareal duktiga målskyttar som ersätter Dos Santos i form av Uche och Perbet. Utöver Dos Santos frånvaro har även Villareal 3 skadade spelare varav 2 spelare i försvaret, nämligen Dorado och Iniguez, på mittfältet saknas Farinos.

Trolig startelva för Atletico:

Courtois
Jfran-Miranda-Areld-Insúa
Koke-Tiago-Gabi-García
Costa-Villa


Trolig startelva för Villareal:

Asenjo
Mario-Mustacchio-Gabriel-Costa
Pérez-Bruno-Trigueros-Cani
Uche-Perbet


För att summera så talar det mesta för att bägge lagen nätar minst vid varsitt tillfälle! All statistik talar för det och även lagupställningarna som ser väldigt bra ut offensivt trots att Giovani Dos Santos saknas ... Bägge lagen saknar viktiga pjäser i försvarsspelet, framförallt Atletico! Att Atletico ska näta minst en gång under 90 minuter i nuvarande form med deras toppforwards ser jag som totalt givet. Och nu när dom är rejält sargade i försvaret så bör Villareal kunna lösa upp deras försvar minst vid ett tillfälle!

Hoppas de goda resultaten fortsätter!

Lycka till med era insatser idag!

Ni kan läsa mina tidigare rekar i mitt rek-spreadsheet: Jocklon´s Rekar-Sheet! i det spreadsheetet lägger jag endast in alla spel som jag lägger ut rekar på!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Villareal – Atletico Madrid

  • Postad:
    10 nov 2013
    04:01
  • Rekare: jocklon
  • Spel: BLGM
  • Insats: 400,00
  • Odds: 1,80
  • Bet365
  • Datum:
    10 nov 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Primera Divison
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-10 20:41

Härligt Krille! Kul att rekarna sitter

Krille25 2013-11-10 20:36

Tack som fan för den reken! Jobbade in 4k+ med den som sista mstch i en femling

Krille25 2013-11-10 19:51

Nu jobbar vi in den här! Ända jag saknar på en femling
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td