Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tampa Bay Buccaneers – Miami Dolphins

Eftersom Allsvenskan är avslutad tänkte jag ge mig på att reka lite i den andra liga jag tjänar pengar på, NFL. Inte lika lätt att hitta högoddsare här, men även små vinster blir en stor hög om man lägger dem på varandra :-)

Lite svårt att veta nivån här inne. Många är jätteintresserade, följer nyhetsflödet och kan säkert minst lika mycket som jag, medan andra tänker "jaha, NFL, det är den där sporten som man super ner sig till vid Super Bowl" (ok, jag överdriver lite). Jag tänkte därför skriva analysen först för er som är intresserade, och så fyller jag på med mer info sedan för er som vill ha mer koll på statistik o dyl. Hoppas att ni tycker att det upplägget är ok – hojta till annars så gör jag det bättre nästa gång – det är för er jag rekar – mitt spel är redan lagt.


Analys och spel

Buccs som visserligen inte varit riktigt så dåliga som 0-8 visar mot Dolphins som skakas av intern oro. Två usla offense och två inte riktigt lika usla defence. En rookie-QB mot en andraårs-QB. Dolphins saknar Jonathan Martin. Linan på 41. Jag tror på en jämn match, svårt att förutse segrare (är jag tvungen så säger jag Dolphins trots allt), men jag har svårt att tro att vi plötsligt ska se en touchdown-fest med offense som plötsligt gör massor med poäng, så jag spelar under 41 till 1,99 på Marathon. Spelbart ner till 1,80-1,85 tycker jag. 1u är normalinsats för mig.


Mer info (för er som vill läsa mer)

Inatt är det Monday Night Football mellan två lag som inte gjort sina fans överlyckliga denna säsong. Matchen visas på TV10 med sändningsstart 02.30 för den som är intresserad eller har svårt att sova :-)

Buccaneers har inlett säsongen miserabelt och har ännu inte vunnit en enda match, men har förlorat 8. Dock har det varit flera matcher som poängmässigt har varit jämna, och med lite flyt kunde man nog ha tagit ett par segrar. Man har en rookie-quarterback i Mike Glennon som fått ta en del skit, men som verkar starta i dagens match. Statistikmässigt är man NFL:s näst sämsta lag framåt med endast 15,5 poäng i snitt medan man defensivt ligger i mitten och har släppt till 23,4 poäng i snitt.

Dolphins har vunnit 4 och förlorat 4 matcher så här långt. Det mesta den senaste tiden har dock handlat om interna stridigheter där Incognito anklagas för att ha trakaserat Jonathan Martin och fällt rasistiska kommentarer. Det verkar vara en riktig soppa där lagkamraters uttalanden om att Incognito (vit) anses som "honorary black" och anses mer svart än Martin (som är "bi-racial") bara gör det mer förvirrat. Dessutom ska de båda vara vänner… Om det "bara" handlar om omklädningsrumskultur och tjafs ska jag inte ens försöka kommentera, men klart är att Martin, som spelat 7 matcher i år och spelade 16 förra året och är en viktig del av O-line, har lämnat laget för tillfället, officiellt sjuk, men spelar i alla fall inte idag. Hur som helst så gynnar det knappast harmonin i laget och knappast heller det offensiva spelet, och det är ju det som är det viktiga för denna rek. Statistiskt så har man släppt till 23,4 poäng per match (14:e plats av 31) och gjort 21,8 framåt (20/31). Man har en QB i form av Ryan Tannehill som spelar andra säsongen. Han är inte direkt dålig, men inte heller fantastiskt bra. Säkerligen kommer han sättas under press av Buccs ikväll, och i en match som jag tror blir jämn tror jag att han knappast kommer att försöka sig på några vilda tricks utan spela hyffsat safe, något som också talar för mitt underspel.


Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet – även om det inte skulle ha gått in – undrar just varför inte alla gör det… ;-)
Amerikansk Fotboll

Tampa Bay Buccaneers – Miami Dolphins

  • Postad:
    11 nov 2013
    17:29
  • Rekare: Tomte
  • Spel: UNDER 41
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,99
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    12 nov 2013
    02:40
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-12 05:45

Slut 22-19 och push på spelet. Med tanke på Dolphins obefintliga försvar i början så får vi nog vara nöjda med det utfallet. Första gången i år som Buccs lyckades få till en touchdown på första driven. Sedan ett fieldgoal och strax efteråt en safety... oh well, pengarna tillbaka och nya insatser nästa match :-)

Tomte 2013-11-11 23:39

Tack. Ja, det verkar som att odds och lina rasar på bred front. Tänk att min lilla rek kunde sänka världsmarknaden... eller kanske inte :-)

PB 2013-11-11 23:26

Sett att oddsen sänkts på en hel del ställen, svsp har 1,95 ännu. Dock spelstopp där om 30 min...
Fin rek i övrigt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td