Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche

Colorado Avalanche går som tåget just nu i NHL och det ska bli riktigt intressant att se hur dom står upp mot St Louis Blues natten mot Torsdag Svensk tid, i vilket jag tror blir en höjdar-match! Men nu ska jag reka Nattens match mellan Avalanche - Hurricanes.

Carolina Hurricanes har det tungt just nu. Man har svårt att hitta målet och har skador på bägge sina ordinarie målvakter. Man har bara mäktat med 1,88 mål per match och ligger med det på 28 plats i hela NHL med endast Philadelphia och Buffalo efter sig. Carolina kommer att få en tung säsong om man inte kommer loss i 5 mot 5 spelet samt hittar rätt i PP som just nu ligger på 13,2%. Formen för tillfället är under medel och man är 4-5-1 senaste 10 matcherna och jag ser ingen ljusning i natt mot Colorado heller.

Colorado som hittils är 14-2-0 verkar ha fått ihop en riktig kemi i hela laget. Man pumpar på och hittar vägar att vinna matcher. Jag trodde som dom flesta andra att dett var någon form av Roy-effekt men har blivit övertygad om att Avs är på riktigt. Om dom kan slippa undan längre skador på tongivande spelare så kommer det att bli en lång säsong i Denver.


ML oddset för Avs ligger alldeles för lågt så jag väljer istället att spela Ö2.5 (1,85 hos Unibet). Colorado ska inte ha några problem med att gå över med sin nuvarande form och jag ser heller inte hur Carolina ska kunna stoppa dem från att göra det. Colorado har gått över 2.5 i 11 av deras 12 senaste matcher!

Tips: 4-1 till Avalanche
Extra speltips: Matt Duchene att göra mål 2,70 @ Unibet

Skador Hurricanes: Joni Pitkanen D, Jeff Skinner F, Anton Khudobin MV, Cam Ward MV, Kevin Westgarth F, Tim Gleason D.

Skador Avalanche: Alex Tanguay F, Ryan Wilson D.

Happy gamling o Lycka till vid rygg!
Pluskas
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche

  • Postad:
    12 nov 2013
    06:57
  • Rekare: Pluskas
  • Spel: 2 Ö2.5
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,85
  • Unibet
  • Datum:
    13 nov 2013
    02:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pluskas 2013-11-13 05:28

Bara att försöka glömma denna skitnatt av spel. Nya tag nya lag!

Pluskas 2013-11-13 05:24

Ja vad ska man säga... Efter att ha kollat recapen så konstaterar jag att Colorado hade förväntat sig vinna den här matchen redan när man klev ut på isen och verkarde nästa överrumplade när Carolina i första perren tog tag i taktpinnen och bara åkte! Att komma ut lite tjock, mätt och lycklig o tro man ska vinna hockeymatcher på att bara åka ut på plan går bara inte...

Pluskas 2013-11-12 08:12

Här lägger jag in matcherna jag rekar. Lite tomt nu menhoppas att fylla på va det lider.
https://www.sharps.se/spreadsheet/pluskasrekar
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td