Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mexiko – Nya Zeeland

Ikväll spelas första mötet mellan Mexiko och Nya Zeeland där vinnaren i dubbelmötet får åka till Brasilien nästa sommar. Mexiko är som väntat storfavoriter att ro hem biljetten, men All Whites kommer absolut inte att ge sig enkelt.

Mexiko har haft ett riktigt jobbigt kval i Nordamerika och klarade med nöd och näppe den här playoff-platsen. Hemmaarenan Azteka som är känd som en av de svåraste platserna att hämta poäng på i världen, har svajat som ett korthus.

Man har sparkat tränare efter tränare och nu står nytillsatte Miguel Herrera med ett enormt ok på sina axlar. Herrera har valt att bara ta ut spelare från den inhemska ligan till detta dubbelmöte och har alltså lämnat stjärnor som Chicarito och Giovanni Dos Santos utanför truppen. Ett val som blir hyllat om det lyckas men som kommer leda till lynchningsstämning bland hemmafansen om det misslyckas.

Nya Zeeland börjar få lite rutin från Playoffs, förra VM slog man Bahrain i ett dubbelmöte, for till Sydafrika och blev VM's enda obesegrade lag (tre kryss).

Lagets kapten och pådrivare Winston Reid (West Ham) missar båda matcherna med skada och det är såklart ett svårt avbräck, men Tommy Smith (Ipswich) står redo att vikariera i denna viktiga roll.

Ett fullsatt och kokande Azteka är inget roligt ställe att komma till men inte heller ett roligt ställe att ha som hem under en tuff period och skulle Mexiko får problem ikväll så kommer fansen snarare vara en tolfte spelare för Nya Zeeland.

Så till spelet som är lite speciellt, bet365 tillåter ju att man spelar en trippel i samma match och jag har valt att spela efter den matchbild jag tror vi får ikväll.

Över 4.5 gula kort @ 2.20
Nya Zeeland över 2.5 hörnor @ 1.72
Chris Wood målskytt @ 7.50
Totalt odds 28.38

Kvällens domare Viktor Kassai tvekar inte med korten och skulle det nu bli den matchbild jag tror så kommer stämningen inte vara god på Azteka varken på planen eller på läktaren. Kortspelet känns mycket bra.

I och med att jag tror att matchen kommer bli jämnare än vad oddsen visar kommer linan på hörnor vara enkel för Nya Zeeland som gärna fixar hörnor eftersom dom vet att de är starka på fasta situationer. Dessutom har de bra hot på kanterna inte minst i Marco Rojas (Stuttgart)

Chris Wood (Leicester) verkar ha hittat formen igen och är både stor, stark och snabb, ikväll kommer Nya Zeeland kontra med mycket inlägg på Wood att vänta, Mexikos försvar är ganska mediokert och spelar med en enorm press, Wood hugger vid minsta lilla misstag.

Testar även Wood att göra minst två respektive tre mål @ 81.00 och 251.00 med låga insatser. Ifall det nu skulle bli en dominoeffekt ikväll med fansen som kräver resultat och Mexiko som blir mer och mer desperata, så kommer fler lägen att uppstå.

Lycka till!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Mexiko – Nya Zeeland

  • Datum:
    13 nov 2013
    21:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: VM-Playoff
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td