Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ottawa Senators – Philadelphia Flyers

Philadelphia är denna NHL säsongens stora sorgebarn. Stjärnor levererar inte, målvakterna slåss hellre än att stoppa puckar och man leder utvisningsligan i hela NHL. Man gör inga mål. Så enkelt är det. Produktionen frammåt är under all kritik och sämst i NHL samtidigt som målvakter och backarna svajjar. Nu gjorde man förvisso 4 mål mot Edmonton senast, men det är mot ett lag som kanske har till och med större problem på back och målvaktssidan än Philly, och innan det så hade Philly bara orkat med 4 mål på sina 5 senaste matcher. Det känns som om Flyers har organisationsproblem som ligger och bubblar bakom fasaden och jag tror att ett GM-avskedande inte är allt för lång borta.
Flyers är 4-5-1 senaste 10 matcherna.

Ottawa har haft sina upp\'s and down\'s under inledningen av säsongen men har nu vunnit sina 3 senaste matcher varav den senaste mot Florida Panthers med 3-2. Ottawa saknar sin ledare och kapten Alfredsson men visar en stigande trend tycker jag. Man spelar bättre och bättre ju längre säsongen lider och med hemmaplan samt självförtroendet som 3 raka vinster för med sig ska det inte vara något problem att slå Flyers under ordinare tid. Ottawa är det klart bättre laget enligt mig.
Ottawa är 4-4-2 senaste 10 matcherna.

Ottawa skador: Erik Condra F.

Flyers skador: Cris Pronger D, Steve Downie F, Marc-Andre Bourdon D.

Tips: Anderson håller nollan? 3-0 Ottawa


Happy Gambling o Lycka till vid rygg!
Pluskas
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Ottawa Senators – Philadelphia Flyers

  • Datum:
    13 nov 2013
    02:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pluskas 2013-11-13 05:28

Ojojojoj.... Får ju be om ursäkt.... Den skalpen såg jag INTE komma. Kollat recap och Flyers tycker jag det ser ut som spelar totalt ut Ottawa. Ett så lamt lag har jag inte sett på länge i NHL. Ottawa spelade som ett gäng dåliga pirat-kopior, och Flyers vinner enkelt utan att för den delen vara skitbra. Bara att försöka glömma denna skitnatt av spel. Nya tag nya lag!

Pluskas 2013-11-12 08:11

Här lägger jag in matcherna jag rekar. Lite tomt nu menhoppas att fylla på va det lider.
https://www.sharps.se/spreadsheet/pluskasrekar
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td