Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Biel-Bienne – Thun

Biel-Bienne med bra form och stark hemmastatistik tar emot FC Thun som ligger i ligan över och ganska bra till med en 6:e plats i ligan. Däremot är deras bortastatistik helt bedrövlig med 0 vinster på senaste 5 matcherna (2 oavgjorda och 3 förluster).


Saknade spelare (info taget från Transfermarkt så hoppas att det stämmer):

FC Thun:
Thun har tre avstängda spelare (för många gula kort)

Christian Schneuwly, högermitt, som har spelat 17 matcher hittills i år och har gjort 4 mål.

Benjamin Lüthi, högerback, spelat näst mest av alla i laget så ett viktigt avbräck för Thun.

Dennis Hedinger, mittfältare och lagkapten, mest minuter spelade hittills och troligtvis det största avbräcket

Dessutom har man en skadad spelare som har varit skadad sedan Augusti och jag tycker därmed att det inte borde spela så stor roll inför just den här matchen.

FC Biel-Bienne:

Steven Ukoh, mittfältare med 5 matcher och 2 mål, vilket är ett litet avbräck, men tycker ändå inte att det borde vara en jättegrej inför den här matchen det heller.

Form:

FC Thun har spelat lika eller förlorat de senaste 5 matcherna på bortaplan mot lag som inte borde vara särskilt mycket bättre än Thun.

Biel-Bienne har 3 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster senaste 6 matcherna, vilket gör att det känns ganska bra med mitt spel.

Lagen själva har inte nämnt några tankar inför matchen, så där finns inte mycket att hämta men jag tror på det här spelet och gillar oddset!

Ogiltigt spel-ID: 1813228



Fotboll

Biel-Bienne – Thun

  • Postad:
    13 nov 2013
    14:49
  • Rekare: Emanresu
  • Spel: 1X
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    14 nov 2013
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Schweiz
  • Liga: Swiss Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Emanresu 2013-11-14 23:46

Inget och snacka om! 0-0 i FT och sedan vann visserligen Thun i förlängningen, men det spelar ju ingen roll! Spelet satt och +3.36 units in på kontot!

Emanresu 2013-11-13 14:54

Hittat info om att möjligheten finns att det är endast i ligan som de är avstängda då det verkar som att bland annat Lüthi spelade i Europa League. Spelet är lagt, självklart minskade sannolikheten lite nu, men jag står nog fortfarande på det här spelet, men mest baserat på formen då!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td