Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Frölunda – Växjö

Då var det dags igen! Denna gången rekar jag en match i Svenska Hockeyligan. Normalt lägger jag inga större insatser på hockey, då jag anser att den sporten är ganska slumpartad då mycket hänger på hur målvakterna presterar för dagen. Normalt skapar ju alltid bägge lagen en hel del chanser i Hockey, vilket gör att målvakterna ofta avgör matcherna.

Men denna gången tycker jag mig ha hittat ett klart spelvärt odds som är värd en relativt hög insats, trots att det rör sig om hockey! Spelet får 8/20 units!

Spelet: Frölunda-Växjö 1

Varför?

Jag är Göteborgare och har väl lite förkärlek till Frölunda kanske... Tittar jag på svensk hockey så är det just Frölunda jag kollar på. Jag har faktiskt sett Frölundas sista 9-10 matcher och OJ VAD IMPONERAD JAG HAR VARIT... Som sagt är jag ingen anhängare av att lägga högre insatser på denna sporten, då det är en aning slumpartat, men ni som har sett Frölundas spel den senaste tiden förstår nog att jag väljer detta spelet!

*Frölunda - Har alltså spelat riktigt bra den senaste tiden, stundtals bäst i SHL vågar jag påstå, och tillsammans med Skellefteå så tycker jag att det är Frölunda som imponerar mest.

I och med segern senast borta mot Luleå tog sig Frölunda upp på en andra placering i tabellen. Just segermatchen senast borta mot Luleå var ändå inte Frölundas bästa match spelmässigt, det har sett bättre ut innan den matchen, men ändå mycket starkt att orka vinna den matchen trots att laget har spelat bättre i tidigare matcher. Egentligen hade dom bara en dålig period sett till spelet i den matchen och det var andra perioden.
Frölunda har detta året ett mycket ungt lag som är helt orädda och mycket spelskickliga. Laget verkar ha helt rätt inställning till jobbet. Moralen är också den på topp! Frölunda har legat under med 1-2 mål i många matcher men lyckats vinna ändå.

Efter 20 matcher denna säsong så har Frölunda 35 poäng. Totalt har laget 12 segrar varav 3 av dom har kommit efter förlängning eller straffar. När Frölunda har förlorat har det oftast varit med liten marginal och har faktiskt några orättvisa förluster. Den jag i första hand tänker på är hemmamatchen mot Modo för 2 veckor sedan, en match som Frölunda borde vunnit lätt med tanke på hur spelet såg ut, men så kan ju hockey vara ibland.

*Växjö - Har överraskat positivt denna säsong då laget förnärvarande ligger på en femteplats i tabellen, endast 2 poäng bakom Frölunda. Laget har på sina 20 matcher lyckats vinna 9 gånger varav en gång var efter straffar. Växjö har dock hela 8 oavgjorda matcher av dessa 20, vilket är smått otroligt, men laget har alltså endast lyckats vinna 1 av dessa 8 oavgjorda matcher efter förlängning eller straffar. Senast laget spelade var i Tisdags kväll, den gången spelade laget på hemmaplan mot Brynäs och förlorade efter straffar. Om Frölundas lag är mycket ungt så är det desto mer rutin i Växjö då laget har många äldre spelare med mycket erfarenhet. I sina ljusa stunder så spelar Växjö riktigt trevlig hockey, då dom spelar offensivt och när dom får allt att stämma så ser det riktigt bra ut.

*Skadeläget - klar fördel för Frölunda som endast har en spelare frånvarande vilket är Tom Nilsson. Det är stor konkurrans om platserna i Frölunda och alla spelare ger verkligen allt i alla matcher för att behålla sina platser i truppen.
Växjö däremot saknar en del spelare, nämligen 4 stycken. Dessutom duktiga spelare i form av Mattias Modig, Jeremias Augustin, Johan Markusson och Colby Armstrong. Dock ska sägas att dessa saknades även i senaste matchen.

* Spets - Frölunda har en bättre spets än vad Växjö har. Lagets bästa målgörare Andreas Johnson har varit fantastisk i år och min personliga favorit är unga John Klingberg som har varit grym. Denna killen tar inte lång tid förrän vi får se på andra sidan atlanten! Sen ska man inte underskatta assist-kungar heller, och en sån har verkligen Frölunda i Mathis Olimb som ligger trea i assistligan i år med sina 15 stycken.

*Hemmaplan - självklart en stor fördel för Frölunda som brukar ha ett helt annat puckinnehav i Scandinavium kontra andra arenor. Dock har Frölunda gjort det minst lika bra på borta-is denna säsong, men spelet och matchföringen har sett klart bäst ut på hemma-isen. Publiken har också hittat tillbaka till Scandinavium igen efter en tids dipp.
Växjö har dessutom förlorat 7 av sina 10 bortamatcher i år, iofs många av dom efter förlängning eller straffar.

Sammanfattning:

Jag tycker att spelbolagen underskattar Frölunga gång på gång och så även denna gången! Jag tror att Frölunda vinner denna matchen 7-8 ggr av 10 med dessa förutsättningar. Hemmaplan, skadeläget, formen, spetsen i laget i form av Olimb, Klingberg, Johnson och Figren är saker som jag tror fäller avgörandet här!

När Nordicbet som i nuläget ligger klart högst, erbjuder 2,05 på Frölunda så tycker jag detta spelet är värt 8/20 Units trots att det handlar om denna något slumpartade sport

Jag har ett Spreadsheet som är till för endast alla mina rekar som jag lägger ut här på Sharps. För att se tidigare rekar och resultat gå in på:
Jocklon´s Rekar-Sheet!

Lycka till med liret alla gamblers
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Ishockey

Frölunda – Växjö

  • Datum:
    14 nov 2013
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jocklon 2013-11-14 23:38

Tack... Alltid sköj när dom sitter. 2-1 till slut! Det blev onödigt jämt då Frölunda var klart bäst under första halvan av matchen och borde ha avgjort mycket tidigare. I tredje spela Växjö klart bäst till en början men Frölunda redde ändå ut det ganska säkert.

patrik_g 2013-11-14 17:19

Fin rek och rygg 2.00 Ladbrokes
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td