Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Greece – Romania

Ikväll väljer jag att spela på Betfairs halvtidsresultats marknad mellan Grekland och Rumänien. Jag kommer spela på 0-0, 1-0 samt 0-1.

Det är få lag ute i Europa som just nu kan matcha Greklands defensiv. Jag skulle till och med vilja påstå att det just nu är ett av Europas bästa defensiva lag.

Sex senaste matcherna

Lithuania 0 - 1 Greece
Austria 0 - 2 Greece
Liechtenstein 0 - 1 Greece
Greece 1 - 0 Latvia
Greece 1 - 0 Slovakia
Greece 2 - 0 Liechtenstein


Senaste gången man släppte in ett mål va i mars detta året då man förlorade mot Bosnien med 3-1. Men sedan dess har man fyra vinster med 1-0 och två vinster med 2-0. Med denna tydliga trend blir man även lite sugen att satsa pengar på resultatmarknaden 1-0 @5,9 och 2-0 @9 på Betfair.

Hur är läget i Rumänien då?

Rumänien hamnade på andra plats precis före Ungern och Turkiet i grupp d, hela 9 poäng efter Holland. Enligt managern Razvan Cocis finns det ingen direkt högkvalitativ spelare nu när Adrian Mutu inte finns med och när Tottenhams Vlad Chiriches som ser ut att missa. Det låter väl som han har rätt, deras melodi är istället stenhårt lagarbete. Så förvänta er ett organiserat Rumänien som kommer göra allt för att få med sig ett bra resultat tillbaka hem. Managern har till och med uttryckt att ett 0-0 resultat vore perfekt ikväll.

Betfair

Spela på halvtidsresultaten 0-0, 1-0, 0-1

Spela på slutresultat. 1-0, 2-0
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Greece – Romania

  • Datum:
    15 nov 2013
    21:44
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA WCQ Eur
  • Liga: FIFA WCQ Eur
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td