Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Iceland – Croatia

Island har gått frammåt enormt dom 2 senaste åren,Och det belönas här med en direkt avgörande playoff match mot Kroatien där vinnaren får åka till Brasilien i sommar.Laget hade en riktigt fin period i gruppspelet där man inte förlorade på 4 matcher,Och det var nog där man förtjänade att få spela sin viktigaste match någonsin.

Fram till nu har man mött Kroatien 4 gånger och mäktat med 1 oavgjord match och 3 förluster.Men man vet att man inte har någonting att förlora den här gången och kommer sälja sig grymt dyrt här.Island har tagit stora steg frammåt sen senaste mötet 2005 då Kroatien vann med 1-3,Men även Kroatien har förändrats och man är inte så starka som man varit tidigare.Och man hade problem i sin kvalgrupp där dom 4 sista matcherna blev vinstlösa.I en riktigt stark grupp med Albanien,Schweiz,Slovenien,Cypern,Norge så lyckades alltså Island knipa 2a platsen.Dom flesta av Island matcher var riktigt öppna med många då man gjorde 17 och släppte in 15.Inga nya skador eller avstägningar som stör för Lasse Lagerbäck och Island.


kroatien å andra sidan misslyckades att komma 1a i sin grupp då suveräna Belgien lekte hem Gruppsegern med 8-2-0.Kroatien avslutade med siffrorna 5-2-3 och placerade sig 3 poäng före 3an i gruppen.Hursomhelst så måste dom dåliga resultaten i slutet av gruppspelet komma till tals,Och tränaren I.Stimac fick sparken då man inte lyckades ta någon vinst på dom 4 sista matcherna.U-21 Tränaren Niko.Kovac fick ta över efter honom.Även fast Kroatien inte har någon vidare fórm så ska man vara favoriter i det här mötet,HÅrd vind och Kallt väntar Kroaterna på Island vilket knappast gynnar Boll trillande lag.Kroatien har en helt frisk trupp att tillgå till den här matchen vilket betyder offensiva hot i Rakitic,Modric,Kovacic,Mandzukic B.L.A.

Förväntar mig en öppen matchbild här där Island vet att man inte har mycket att förlora och lär gå frammåt,Vilket lär öppna för skickliga Kroatiska kontringar.

Lägg till att i Kroatiens 7 senaste matcher har man släppt in minst 1 mål/match

Och i Islands senaste 7 matcher har man gjort minst 1 mål/match

Båda lagen att göra mål Blir mitt spel här till 2.10!! Lycka till vid rygg
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Iceland – Croatia

  • Datum:
    15 nov 2013
    21:59
  • Sport: Fotboll
  • Land: FIFA WCQ Eur
  • Liga: FIFA WCQ Eur
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Krille25 2013-11-15 17:50

Ja den här jobbar vi in

budala80 2013-11-15 17:30

Bra spel. Är nästan säker på att Kroatien gör mål i denna match. Ny tränare och spelarna är taggade

Webslice 2013-11-15 14:08

Ser fin ut. Lätt över 50% chans att båda gör mål; därmed spelvärde. Jag ryggar!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td