Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

St. Louis Blues – Colorado Avalanche

I nattens match mellan Colorado Avalanche ock St Louis Blues hittar vi 2 formstarka lag som bägge förlorade sina respektive matcher snöpligt senast fastän bra spel.

Två lag som känns väldigt jämna och X med OT+SO som följd är inte alls omöjligt. Med matchbilden jag tänker mig kommer det bli en tät match med två jämna lag som hellre vinner 1 poäng än förlorar 2. Lagen kommer ägna större delen av matchen till att minimera misstagen istället för att chansa framåt. Varför jag finner matchen intressant är det höga ML-oddset som är satt på Colorado, och jag kan inte finna någon anna anldedning till det än att dom valt att spela andre målvakten, Jean-Sebastien Giguere. Giguere är också en av anledningarna till att jag rekar matchen.

På dom 5 matcher han fått förtroendet hittils under säsongen har han vunnit alla 5. Lägg därtill 2 hållda nollor, mot Boston och Pittsburgh, snittar 1 insläppt mål per match och har en räddningas% på 97%, och detta med i snitt 33 skott mot sig per match. Han har visat fint spel och gör det han ska för att hålla pucken ur nät. Den nu 36åriga veterankeepern har visat att han kan än, även om han inte är god för 50+ matcherssäsonger längre. Med Giguere i målet kan Avalanche känna sig trygga och spela sitt spel som med Duchene o kompani i spets har nog med kreativitet för att penetrera Blues försvar och stänka tillräckligt med mål för en vinst i natt.

Tips: 2-3 COL

Målvakter: COL, Jean-Sebastien Giguere. STL, Jaroslav Halak.

Skador COL: Alex Tanguay F, Ryan Wilson D.

Skador STL: Magnus Pääjärvi F, Jordan Leopold D.


Kommenterar här i kommentar-fältet efter rättning.
Spread: https://www.sharps.se/spreadsheet/pluskasrekar

Happy gambling och Lycka till vid rygg.
Pluskas
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

St. Louis Blues – Colorado Avalanche

  • Datum:
    15 nov 2013
    03:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pluskas 2013-11-16 07:40

Nej det var det inte. Men han vart inbytt efter 5e.

Arre08 2013-11-15 11:41

Det var Varlamov som stod i kassen!

Pluskas 2013-11-15 05:50

St Louis vinner rättvist. Bättre laget och bättre målvakten i natt samtidigt som Colorado bjöd på alldeles för mycket och Giguere kunde inte uprätthålla sitt spel och såg bedrövlig ut i mål. En svidande förlust och det känns som om jag var helt fel ute... Men jag kommer tillbaka
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td