Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Tennessee Titans – Indianapolis Colts

Dags för Thursday night football, visas på TV 10 inatt kl 02.30 för er som vill se matchen.

Matchen det gäller är Tennessee Titans - Indianapolis Colts, 2:an (4-5) och 1:an (6-3) i AFC South.

Båda lagen torskade förra veckan, Colts blev överkörda av Rams med 38-8 och QB Luck hade en riktigt dålig dag på jobbet med bl a tre interceptions. Det är klart att han saknar Reggie Wayne att kasta till, men både han och hela laget kan bättre. Titans lyckades å sin sida med att förlora mot Jaguars... efter en inte helt imponerande insats av Fitzpatrick som ersatte Jake Locker som QB efter skada.

OK, inget av lagen imponerade, Colts saknar helt klart Reggie Wayne och Luck var inte bra förra veckan, men Titans lyckades med konststycket att förlora mot Jaguars (som var 0-8 innan matchen), och man tappade QB Locker som är borta resten av säsongen. Fitzpatrick gav långt ifrån ett stabilt intryck och stod bland annat och sov och fick bollen ryckt ur händerna vilket ledde till TD för Jaguars.

Över/under vågar jag inte röra, jag var inne på under, Titans har inte ett så dåligt försvar och visst saknar Colts Wayne, och Fitzpatrick är sämre än Locker i Titans, men samtidigt har Colts ett par försvarare på skadelistan, och med den interception-fest som båda lagen bjöd på förra veckan så... nej, jag avstår.

Luck mot Fitzpatrick alltså. I min värld är Luck en betydligt bättre QB och jag tror att det räcker för att vinna. Trodde att linan skulle vara högre, men -2,5 hugger jag, ett fieldgoal ska man klara av att vinna med hur mycket man än saknar Reggie Wayne efter hans tidigare skada (week 7 mot Broncos). Jag spelar Colts -2,5 till 1.91 hos Pinnacle (Titanbet, PaddyPower och Ladbrokes har samma). 1u är normalinsats för mig. Spelbart ner till ca 1,80 tycker jag.

Statistik - självklart finns det, exempelvis är Colts 13:e offensivt och Titans 21:a (YPG), medan Titans är 9:a försvarsmässigt och Colts 22:a (YPG), MEN vi ska komma ihåg att detta är med Wayne som WR i Colts och Locker som QB i Titans större delen av säsongen. Jag tycker att det viktigaste i denna match är QB-matchen, och även om Fitzpatrick är mer erfaren så håller jag Luck betydligt högre, det räcker för att vinna.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Amerikansk Fotboll

Tennessee Titans – Indianapolis Colts

  • Postad:
    14 nov 2013
    14:17
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 -2.5
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,91
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    15 nov 2013
    02:25
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-15 09:05

Slut 27-30 och pengar på kontot :-) Lika dåliga som Colts var i första halvlek (speciellt första quartern), lika bra var de i andra, och Luck klev fram och spelade bra när det behövdes som mest. Om bara Colts slutar sin nya trend att ge bort jätteledningar i första halvlek (och sett till dagens match tränar passmottagningar...) så kan de bli farliga i slutspelet.

Webslice: Tack för din vänliga kommentar.

Webslice 2013-11-14 18:45

Tack för en mkt fin rek, märks att du är insatt, jag följer dig gladligen.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td