Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Uroy, OFV Continue, Aloe Vera

Tänkte köra en något annorlunda rek för att vara från mig. Jag har nämligen hittat 3 stycken platsspel till morgondagens V75:a som jag tror mycket på. Förra veckan då jag skrev min första travrek här på Sharps, så skrev jag väldigt mycket info om det spelet, nu blir det lite kortare om varje häst, eftersom reken innehåller 3 olika spel. Dock ska jag försöka få med det viktigaste!

Spelet: Jag spelar 3 stycken singlar.
Singel 1: V75-2 (lopp nr 6) Nr 6 Uroy -Plats (1-3) Bet365 odds 2,75
Singel 2: V75-4 (lopp nr 8) Nr 9 OFV Continue -Plats (1-3) Bet365 odds 2,5
Singel 3: V75-5 (lopp nr 9) Nr 10 Aloe Vera -Plats (1-3) Bet365 odds 3,5

Motiveringar till dessa 3 spel:

Kan börja med att säga att denna tävlingsdag går på vår nationalbana Solvalla, där upploppet mäter 196 meter och banan har varit snabb och i fint skick detta året! Dagen består av finaler och det är jämna fina lopp med många tänkbara löpningsscenarier och oddsen är också därefter!

V75-2, Lopp 6 Häst: Nr 6 Uroy kusk: Björn Goop
Ett lopp över 2140 meter som startas med autostart. Här tror jag att Björn Goop har en jättechans att komma topp-3 till ett mycket fint odds!
Med ett bättre spår, hade jag tyckt att detta hade varit en bra spik, men trots spåret som är lite långt ute på vingen, så är detta min klara första-häst i detta annars öppna lopp.
Stallet håller denna hästen högt, med all rätta! Hästen gör topp prestationer varje gång. Senast slog han ett mindre bra gäng, men han gjorde det också mycket enkelt! Gången innan gjorde han det mycket bra från dödens då han höll till andraplatsen och hade bara mycket kapable Flash Oak framför sig. Dessförinnan så har han gjort topplopp i stort sätt varje gång som han har travat felfritt.
Att man får 2,75 på denne är alldeles för högt, kanske att man får det pga av att han har galopperat en del tidigare, men har nu på slutet varit helt stabil och travat fint!
Jag tycker att Uroy är hästen som visat högst kapacitet och stallet håller som sagt Uroy mycket högt och tror att hästen ska vara med i segerstriden, trots ett spår som är lite för långt ut på vingen. I värsta fall hamnar han i dödens, men då hästen är stark så tror jag att han löser en plats även därifrån, dvs om det inte blir kört i ett alldeles för högt tempo. Men det tror jag definitivt inte när det är Sveriges bästa kusk Björn Goop som håller i tummarna. Sällan han gör bort sig, och om han får dödens så tror jag han sitter lugn där, för att ha sparade krafter till upploppet.
Detta är klass 2 finalen och Uroy är alldeles för bra för denna klassen, och jag tror inte att det dröjer länge för än vi får se hästen i silverdivisionen! Svårt att spekulera i hur loppet blir kört för Björns del, men som sagt jag tror att han löser en plats med de allra flesta löpningscenarien!
Uroy har ALDRIG MISSAT TOPP-3 i felfritt lopp!

V75-4, Lopp 8 Häst: Nr 9 OFV Conitinue kusk: Fredrik B Larsson
Klass 1 finalen som också den körs över medeldistans med bil som startmetod.
Denna hästen spikade jag senast på V75 och den gången gjorde inte ekipaget mig det minsta besviken, den gången var den ruskigt fin då den krossade motståndet från dödens och det var mot ganska bra motstånd den gången också B.la möte den Old Faithful och Kaiser Broline som är med i även detta loppet. Nu har inte hästen starat på nästan 1 månad, men enligt stallet håller hästen fortsatt toppform och har tränats ordentligt sen senaste starten. Startspåret tror jag är PERFEKT DENNA GÅNG då det är många startsnabba konkurrenter med framspår..
Mind your face, Kaiser Broline, Reina La Caballo, Västerboo on the news, Old Faithful och Highspeed call är alla mycket startsnabba och det lär bli full laddning från start på många händer och jag tror att Fredrik B Larsson kan komma riktigt bra på det i detta loppet! Är den lika bra som på slutet finns det inte en chans att han bränner en topp-3 placering!
Hästen är alldeles för bra för klassen och gick ju 10,4 över kort distans för 4 starter sedan mot mycket kvalificerat motstånd!
Hästen är jämnheten själv och gör sällan ett dåligt lopp! Dessutom är han mycket travsäker och har endast 3 galopper i sin karriär och har gått felfritt i 7 lopp på raken.
Vid felfritt lopp så har OFV Continue endast missat plats vid 2 tillfällen!

V75-5, Lopp 9 Häst: Nr 10 Aloe Vera kusk: Fredrik Pedersen
Sist ut av mina 3 spel är alltså Aloe Vera i diamantstoets final. Vad ska man säga om denna fantastiska hedersmärr. Aloe Vera har tjänat 1,3 miljoner vid 8 års ålder och hon gör det fantastiskt bra varje gång! Nu på slutet har hon varit BÄTTRE ÄN NÅGONSIN. Senast slog hon liknande hästar som denna gången på ett mycket bra sätt och hästen har verkligen varit toppfin vid sina 3 senaste framträdanden! Dessutom det kanske viktigaste av allt, Aloe Vera är otroligt travsäker då hon endast har galopperat vid 2 av hennes 34 senaste starter!! Aloe Vera möter ju tuffa konkurrenter denna gång men det är hon van vid och i den formen som hon har för tillfället så tror jag definitivt att hon kommer topp-3 mer än vad tredje gång med dessa förutsättningar och då är givetvis 3,5 ett mycket tilltalande odds. Hon har tillägg och innerspår vilket inte är optimalt såklart, även kusken tillhör inte de vassaste i fältet, men han har ändå gjort det bra på Aloe Vera för det mesta, och ekipaget verkar trivas ihop. Rapporterna från stallet är bara positiva. Aloe Vera har varit topp-3 i 47% av sina starter!
Alla dessa faktorer talar för spel! Dock givetvis inte med jättehög insats. Men ett par units till det trevliga oddset tycker jag att det är värt.

Jag lägger följande 3 singlar på bet365 då dom i nuläget erbjuder högst odds på alla 3 spelen:

OFV Continue (plats) odds 2,5 insats 5/20 Units
Uroy (plats) odds 2,75 insats 4/20 Units
Aloe Vera (plats) odds 3,5 insats 3/20 Units

Lägger givetvis in alla dessa 3 spel som 3 singlar i mitt spreadsheet.
Vill ni se mina tidigare rekar och resultat från dessa så hittar ni dom i :
Jocklon´s Rekar-Sheet!

Lycka till med liren i helgen!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Uroy, OFV Continue, Aloe Vera

  • Postad:
    15 nov 2013
    14:14
  • Rekare: jocklon
  • Spel: Plats
  • Insats: 500,00
  • Odds: 2,50
  • Bet365
  • Datum:
    16 nov 2013
    14:30
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-11-16 16:44

Bara att komma igen - inget större fel på rekarna - ibland är det bara så... Kör hårt! :-)

jocklon 2013-11-16 16:13

Riktigt platt-fall! fan vad tråkigt! alla 3 spelen missar:(
Nu är man nere på jorden igen efter att det har gått riktigt bra på mina tidigare rekar...
Bara att bryta ihop och komma igen.

jocklon 2013-11-16 14:47

Ok, snart dags för start.. Vi som spelade i tid fick mycket bättre odds än vad dom ger nu strax innan start iaf... Så värdet på spelen bör vara bra!

Pilkast 2013-11-16 01:13

:-) Lycka, till...!

jocklon 2013-11-16 00:47

Ok jag fattar... och du har helt rätt! som bedömare hade jag nog också dragit ner mitt "betyg" om jag inte trodde på ett av spelen! men gjorde en liten specialare denna gång. Bara att hålla tummarna! Jag tror iaf på spelen och hoppas och tror att som slutar med ett +-reslutat! Imorn jobbar vi in 7:an

Pilkast 2013-11-16 00:37

Nja, det jag menar är att det blir svårt att värdera alla tre oddsen/rekarna i ett och samma betyg... Jag kanske gillar en eller två av dem men hatar det tredje - då förlorar du enormt mycket i betyg... Gillar jag alla tre då får du ett högt odds, men det är ju liten chans att "många" som läser reken gör! Så jag vidhåller att du bör splitta på alla tre rekarna... Men, du gör som du vill! Det är dina rekar. Lycka till, i vilket fall...

jocklon 2013-11-15 23:39

såg att oddsen hade droppat på både OFV och Uroy nu!
Pilkast- jag fattar din poäng med att inte skriva 3 spel i en och samma rek samtidigt. Klart att det är positivt för mig att skriva 3 separata rekar, men tyckte det kändes löjligt bara när jag hade 3 spel i en och samma omgång! Jag tror att OFV Continue kommer vara lite av ett stallskrik imorgon och med någorlunda betrodda hästar på dom andra 2 hästarna på platsen så har jag svårt att sen ATG ge högre odds än 2,5... Dock håller jag med om att det är ett väldigt öppet lopp, men där jag har feeling och tro på att Continue slutar som sämst trea! Visst blir det genomsnittliga oddset lägre om inte alla 3 skulle "platsa" vilket troligen inte alla 3 gör men sitter bara 1 av dom så när pengarna i stort säkrade och skulle 2 av dom vinna är det garanterat ganska bra plus.... jag håller tummarna och på förhand känns det bra!

Pilkast 2013-11-15 18:32

Gillar oddsen på Uroy och Aloe Vera men inte OFV Continue då denne startar i ett mycket jämnt lopp och stor risk att du får högre odds på ATG. Oddset på ATG kommer sjunka men du kommer få mer än 2.5 ggr där... De andra oddsen kommer INTE ATG kunna matcha - om det inte blir tokskrällar på de andra platserna... Lycka till!

Pilkast 2013-11-15 18:15

Dessutom får du ju mer poäng i rektävlingen om du rekar dessa var för sig i stället...

Pilkast 2013-11-15 18:14

Inget av spelen ser väl chanslösa ut på platsen men det blir dumt att lägga tre spel i ett då jag måste ta ställning för ALLA tre spelen i ett betyg... Gillar jag starkt två av dessa men inte det tredje, som exempel, så kommer ju ditt odds bli klart lägre än om du lagt dem var för sig - bara ett tips...

Lycka till, i alla fall! :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td