Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Charlotte Bobcats – Miami Heat

Här tycker jag att Marathonbet är ganska givmilda med oddset. Enligt Oddsportal så ligger linan hos alla andra på runt 51-52 istället för 49 som jag fick och dessutom till ett lägre odds på de andra sidorna.

Miami Heat har gått över linan i 8 av de senast 10 matcherna och gör i snitt ungefär 25-30 poäng i 1Q.

Charlotte Bobcats har också gått över linan i 5-6 av de 10 senaste matcherna.

Båda lagen gör mycket poäng i första quartern och jag tror verkligen att Heat kommer kunna göra mycket poäng mot ett lag som bobcats och räknar med en chockstart i första quartern.

Detta blir en ganska kort rek, men anledningen till att jag ville dela med mig var att linan låg 3 poäng under de andra bolagen när jag la det iallafall.


Ogiltigt spel-ID: 1817962


Basket

Charlotte Bobcats – Miami Heat

  • Postad:
    16 nov 2013
    20:22
  • Rekare: Emanresu
  • Spel: ÖVER 49
  • Insats: 2,00
  • Odds: 1,90
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    17 nov 2013
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: 1q

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Emanresu 2013-11-17 02:40

Detta gick tyvärr inte hem denna gången :/

1Q slutar 16-26 = 42, och -2 units på denna

Emanresu 2013-11-16 23:53

Tack maddmax, precis sådana kommentarer som jag vill ha!

Angående linan så är det dagens lina som jag tänker på, ska vara mer tydlig hädanefter!

Sen med snittet där så är den ju väldigt olika beroende på om man tittar över hela säsongen eller senaste 5 matcherna och så. I matcherna som har spelats sedan 1a november så har Heat 28 mål i snitt i första quartern. Självklart borde jag vara tydligare även med detta!

Tack för feedbacken, ska tänka på det du skriver nästa gång jag skriver en rek! Hoppas också att den går in

maddmax 2013-11-16 22:28

Eftersom du bad om feedback på dina rekar tänkte jag ge min syn.

I detta fallet är det visserligen en rekommendation av ett spel men du har egentligen inte cappat matchen. För att jag ska kunna ge 4 poäng eller mer vill jag se vad du anser spelet har för chanser (oavsett om det är %, EV, eller korrekt odds) att gå in. Annars utgår jag från att du inte gjort en full värdering. Andra saker jag skulle vilja se annnorlunda:

- Uttryck som "båda lagen gör mycket poäng i första quartern" är inte tillräckliga om du inte har siffror. Vad betyder mycket poäng?
- Ett lag kan inte snitta "ungefär 25-30 poäng" därför ett snitt är en diskret siffra. I detta fallet snittar Miami Heat 25.2 poäng i 1Q. Att antyda att det kan vara 30 är felaktigt.
- Du skriver att båda lagen har gått över linan i ett visst antal matcher. Betyder det dagens lina eller den lina som existerade för de matcherna? Lite mer klarhet behövs här.

Kul att se att du skriver, hoppas spelet går in!

Emanresu 2013-11-16 21:02

Inget konfirmerat, men eftersom man saknar en del andra spelare så vore det ganska dumt att ha Wade sitting out, men självklart finns möjligheten att han inte spelar. Det är ett avbräck isåfall, men jag hoppas att han spelar. Annars får bänken chansen att visa upp sig och spela skjortan av Bobcats istället!

Rojiblanco 2013-11-16 20:57

Ray Allen är inte med i kväll. Men frågetecken kring Dwyane Wade. Vet du om han lirar inatt?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td