Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cincinnati Bengals – Cleveland Browns

Söndag och match ikväll (svensk tid) mellan ettan och tvåan i AFC North, i en match som har alla förutsättningar att bli spännande. Visst, tittar vi bara på statistiken så har hemmalaget en fördel, man ligger före i offense-statistiken (YPG) och defense-statistiken (YPG), men det är jämnt i statistikligan mellan dessa båda lag (offense 8 resp 10:a, defense 4:a resp 5:a). Största statistiska fördelen man har är hemmaplan där man vunnit åtta av de nio senaste hemma mot Browns, men vi ska titta vidare lite grann.

Bengals (6-4) har förlorat de två senaste veckorna på övertid, mot Miami Dolphins och Baltimore Ravens. Mot Ravens låg man under med 10-17 innan man i slutsekunden lyckades med ett Hail Mary-spel som inte borde ha gått fram. Ravensförsvararen fick hjärnsläpp och tippade en boll uppåt vilket är väldigt basic att man inte gör och därmed kunde Bengals kvittera och få till en övertid i vilken man rättvist förlorade. Visst, Andy Dalton fick fram många passing yards, men kastade också bort tre interceptions, precis som i matchen innan.

Browns (4-5) har bytt QB till Jason Campbell. Campbell har ersatt Brandon Weeden som QB de två senaste matcherna, efter att Weeden inte spelat bra. Med Campbell har man förlorat mot hitills obesegrade Kansas City Chiefs och vunnit mot Baltimore Ravens. I båda dessa matcher har Campbell varit den QB som passat till flest yards.

Vem vinner då, ja sätter någon en pistol mot huvudet på mig och tvingar mig att välja så tar jag Bengals och hoppas på att Andy Dalton har en bra dag, men spelmässigt så föredrar jag helt klart Browns när linan ligger på +6. Jag tror på en jämn match och är inte religiöst övertygad om att Bengals vinner efter att ha sett de senaste veckornas insatser och med +6 så vinner vi ju även om Bengals vinner med exempelvis ett field-goal. Kan Campbell spela som han gjort de senaste veckorna samtidigt som inte Dalton gör en jättematch så kan Browns mycket väl vinna detta.

Jag spelar Browns +6 till 1.97 hos Marathon och skulle spela det ner till ca 1.80-1.85. 1 u är normalinsats för mig.

Matchen visas på TV10 med sändningsstart 18:45 för er som vill se matchen.

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till Oddsportal. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar efter spelet - även om det inte skulle ha gått in - undrar just varför inte alla gör det? ;-)
Amerikansk Fotboll

Cincinnati Bengals – Cleveland Browns

  • Postad:
    17 nov 2013
    11:31
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 +6
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,97
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    17 nov 2013
    19:00
  • Sport: Amerikansk Fotboll
  • Land: USA
  • Liga: NFL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-11-17 22:31

Slut 41-20. Ingen stor match och Campbell var direkt dålig. Inte imponerad av något av lagen, mest förvånad över hur det blir 61 poäng i en match där inget av lagen har något offense... jaja, får väl ta igen pengarna nästa vecka, inget av lagen fick något jätteplus i min bok.

Tomte 2013-11-17 20:54

Halvtid 31-13 efter att Browns haft ledningen med 13-0. Märklig match så här långt, Browns började bra och Dalton gav bort två interceptions. Sedan vete tusan vad som händer. Blockade punts, interception... Bengals offense behöver inte göra något - defense och special teams fixar det... ska bli intressant att se var det här tar vägen i andra... ser jobbigt ut för Browns just nu, men vi behöver "bara" två TD för spelet :-)

Arch 2013-11-17 15:46

Battle of Ohio, stor rival-match, poängen är alltid bra i sådana lägen, kanske tom köpa upp till +7. Lycka till

Tomte 2013-11-17 15:43

Tack Pluskas, nu ska vi "bara" vinna också :-)

Tomte 2013-11-17 15:14

My mistake, jag som döpt om Campbell till Hoyer... rättat nu, det är Campbell som spelat de senaste matcherna, rätt info men fel namn. Campbell är listad som "probable" inför denna match med "full participation in practice", jag räknar med att han spelar.

Emanresu 2013-11-17 14:58

Läste någonstans att Hoyes är skadad, vet du något om det?

Pluskas 2013-11-17 13:41

Intresserad, insatt, bra skrivet. Ryggas med mindre penning. Good job!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td