Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Carolina Hurricanes – Boston Bruins

Carolina Hurricanes (8-8-4) tar emot Boston Bruins (12-6-1) natten mot tisdag.

Canes har gått starkt sista tiden och spelat enligt mig över sin förmåga. Man har vunnit 4 av de 5 senaste hemmamatcherna. Man kommer från en fölrlust borta mot starka Blues med 4-2 och imponerade inte speciellt då Blues hade initiativet hela matchen och hade chans på betydligt fler mål. Samma match gick Alexander Semin av isen med "upper body" injury och missar nattens match mor Bruins. Semin's skada är ett tungt avbräck för hemmalaget som redan har problem med målskyttet. Comeback gör däremot Cam Ward i målet för hemmalaget. Ward har inte spelat sen den 24 Okt pga skada.

B's kommer till match med en förlust i ryggen från matchen senast i Ottawa där Seantors var starka och vann med 4-2. Före det har B's 4 raka segrar, alla på hemmaplan och ska i natt försöka hoppa upp i vinnarsitsen igen. Loui Eriksson är inne i ett stimm och har 2 mål och 4 ass sista 5 matcherna. Varför inte förlänga sviten? Går Bruins ut och gör jobbet defensivt i natt så kommer chanserna offensivt och matchen är deras. B's är det bättre laget både på papper och på planen. Med en Staal som knackar i poängproduktion samt Semin och Skinner skadade så får Hurricanes det svårt mot Chara med vänner.

Skador CAR: Joni Pitkanen D, Anton Khudobin MV, Jeff Skinner F, Kevin Westgarth F, Alexander Semin F.

Skador BOS: Marc Savard F, Adam McQuaid D.


Tips 1-3 BOS

Raka 1an spelas just nu till 2,15. Chansar inte på BOS -1,5 då jag inte är tillräkligt säker på deras produktion frammåt.

Målvakt CAR: Cam Ward (Confirmed)

Målvkat BOS: Tukka Rask (I skrivande stund Förväntad. Klev av först på morgonvärmingen.)

Kommenterar rek efter rättning.
https://www.sharps.se/spreadsheet/pluskasrekar


Happy Gambling och Lycka till vid rygg!
Pluskas
Ishockey

Carolina Hurricanes – Boston Bruins

  • Postad:
    18 nov 2013
    18:51
  • Rekare: Pluskas
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag:
  • Datum:
    19 nov 2013
    02:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pluskas 2013-11-19 05:19

Bruins tar tag i taktpinnen och låter aldrig Canes riktigt vara med å leka på riktigt. 1-4 skriver vi slutresultatet till. I nattens match tyckte jag man kunde se just vad Bruins gör så bra. Man har en otrolig balans mellan det kollektiva arbetet och den individuella skickligheten hos spelarna. Rask gjorde en bra match även om det var en liten tabbe på Canes mål.

Winner winner chicken dinner! Cashen är våra, o håll ögonen öppna om du vill läsa någon mer rek av mig här på Shraps så kommer det innom en inte allt för avlägsen frammtid.

Pluskas 2013-11-19 05:12

Tackar

patrik_g 2013-11-19 03:29

4-1 Boston snyggt rekat

patrik_g 2013-11-18 19:24

Kan hålla med här. Såg ju Boston senast. Spelade stabil sen rasade man ihop i sista perioden totalt. Inte likt dom. Carolina är målsnåla å gnetar på. Här får man det tufft. Spelar Boston matchen ut och inte faller ihop som senast ska man vinna detta.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td