Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks

Succé laget Colorado nu uppe i tre raka förluster och målskillnaden: 5-13. Man har som väntat på denna svacka för man har över presterat en del med detta unga lag ett tag nu. 7-3 borsta mot topplaget St. Louis inte mycket att säga i mot. Men 2-1 mot Carolina och nu senast 1-4 hemma mot svaga Florida är inte bra alls det.

Nu har man en ny skada på Matt Duchene och det är ett tungt avbräck! Sedan tidigare saknas Alex Tanguay och Ryan Wilson.


Chicago trummar på. Fyra vinster på dom fem senaste matcherna där en seger är en övertidsseger. 5-1 hemma mot stark San Jose var starkt senast. Senaste bortamatchen förlorade man med 7-2 mot Nashville, men då stod 40-årige Nikolai Khabibulin i målet och han är inte bra längre. Nu är han skadad tillsammans med Michal Handzus. Stabile Corey Crawford i målet.


2.20 på Chicago känns fint alltså. Colorado är i en svacka nu och skadan på viktiga Matt Duchene gör det inte lättare.


Chicago spelas!
Spela på Svenska Spel
Ishockey

Colorado Avalanche – Chicago Blackhawks

  • Datum:
    20 nov 2013
    02:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-11-20 03:45

Ser inte matchen men 3-0 Colorado och Chicago är verkligen ett jo jo lag just nu. Förra matchen är som bortblåst. Kört denna iaf. Får läsa om matchen imonn
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td