Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston Bruins – St. Louis Blues

Nu laddar vi upp för tungviktsmöte i NHL natten till fredag! Boston Bruins (14-6-1) tar emot St Louis Blues (14-3-3) i TD Garden och det lär bli en batalj. Unibet bjuder på bra odds så varför inte tjäna lite pengar på kuppen?

Boston tågar på med sitt tunga spel men hade svårt att värja sig mot New York Rangers sist och släppte 44 skott mot Rask som storspelade för B's. Gästerna däremot mäktade bara med 22 skott, men det räckte för seger mot ett fruktansvärt ineffektivt Rangers som var det bättre laget spelmässigt under matchen. B's är med det 7-2-1 sista 10 matcherna. Dom tacklar, spelar tufft, Rask är i bra form och man är en stor lagmaskin. Något negativt är att backklippan Dennis Seidenberg fick kliva av i matchen mot Rangers med en underkroppsskada och det är ännu oklart hur länge han blir borta. Seidenberg kan komma att lämna ett stort hål efter sig i Bostons backuppsättning. Insläppta mål per match just nu 1.76.

Skador Bruins: Dennis Seidenberg D, Adam McQuaid D, Marc Savard F.

Blues har hittills under säsongen imponerat på mig. Jag hade inte trott att dom skulle vara såhär starka och vilken hockey dom spelar! riktigt kul att se. Man förlorade med klara 4-1 mot Washington Capitals men styrde snabbt tillbaka till vinnarspåret med samma siffror sist mot Buffalo Sabres som i och för sig satte ledningspucken till 1-0 10 sekunder in i matchen men hade därefter inte mycket att komma upp med mot ett tight försvar och Blues kunde enkelt vinna med 4-1. Med ett starkt kollektivt ansvarstagande bakåt samt en spets i anfallen (3,40 G/G) som känns i det närmsta komplett kan Blues nog börja blicka mot en lång säsong om det inte blir för stora skadebekymmer. Oshie-Backes-Steen är riktigt vassa. Halak har spelat bra och Blues spelar lugnt och harmoniskt och har en bättre offensiv spets än B's

Skador Blues: Jordan Leopold D, Patrik Berglund F.

Summa summarum så går Blues vinnande ur en tuff batalj för att man har har offensiven och spelskickligheten som kan tvinga ner Bruins i egen zon och skapa långa anfall, Rask kan inte alltid rädda Bruins. Samtidigt har man den diciplin som behövs för att inte falla för Bostons ruffiga spel och dras in i nå boogey-woogeyhockey som helt klart gagnar hemmalaget. Defensivt är man stabila på både back och forwards och kan neutralisera Bruins anfall.

Svenskafton också! Loui Eriksson 7 poäng på 7 matcher och Alexander Steen leder poäng och skytteligan i NHL. Den head-to-head matchen blir ju kanon att följa!

Tips: 1-3 STL

OBS! Förväntade målvakter. Ingen har blivit "confirmed" än.
STL: Jaroslav Halak

BOS: Tuukka Rask

Kommenterar reken efter rättning såklart.
https://www.sharps.se/spreadsheet/pluskasrekar

Happy Gambling och Lycka till vid rygg!
Pluskas
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Boston Bruins – St. Louis Blues

  • Datum:
    22 nov 2013
    02:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pluskas 2013-11-22 04:03

Blues orkar inte med att rå på Bruins i en tät match som slutar 2-2 och där tillslut Blues vinner på straffar. Tight grinig match och det saknades inte chanser åt något håll. 2 bra målvakter där Halak gjorde den största insatsen. Tråkigt för er som ryggade. Laddar om med nya rekar i framtiden.

patrik_g 2013-11-21 22:15

2.90 Bwin duger väl med?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td