Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Denver Nuggets – Chicago Bulls

Denver Nuggets agerar värd i kvällens sena match. Efter tio matcher har man 4-6 som facit varav tre av vinsterna kommit i just Pepsi Center. Man är ett offensivt lag som trycker in 104.4 poäng per match, men man släpper också in en del (105.6). När det gäller första quartern, som detta spelet fokuserar på, har man 27.7 för och 27.5 mot. Man är 4-5-1 efter första quartern (ML, inte ATS) men det finns ett tydligt mönster. Vinsterna har kommit när man har spelat upptempo-lag (som Oklahoma City, Minnesota och LA Lakers). Samtliga dessa vinster har gått över respektive O/U-lina för första quartern med råge, och även hela matchens total.

Dagens gäster är allt annat än ett upptempo-lag. Totalerna i Chicago Bulls matcher brukar ligga mellan 180 och 190 poäng. Ändå är man 3-6 i O/U. Skälet till detta är att man kontrollerar bollen bra, och när man får sätta tempot är man svårbesegrade. Man har förnärvarande fem raka vinster i fulltid och så här har läget sett ut efter 12 minuter:

11/18 mot Charlotte - ledning med 26-21
11/16 mot Indiana - ledning med 31-20
11/15 i Toronto - ledning med 27-16
11/11 mot Cleveland - ledning med 20-17
11/8 mot Utah - ledning med 30-18

Man dominerar helt enkelt. Över hela säsongen snittar man 25.3 poäng framåt men tillåter bara 19.1. Skillnaden är alltså +6.2 poäng i 1Q, vilket kan jämföras med +0.5 i 2Q, +0.5 i 3Q, och -2.1 poäng i 4Q. De fina inledningarna i Bulls matcher har hänt trots att Derek Rose inte spelat mer än ett få par matcher. Rose kommer betyda enormt mycket och Chicago är definitivt ett bättre lag nu när de har honom tillbaka. Han gör precis det som Denver inte tycker om, han håller i bollen och håller nere tempot. En spelare hos Nuggets som hade kunnat hota detta är Nate Robinson. Robinson är questionable i skrivande stund men han har i de första tio matcherna inte alls varit lika vass som Denver hoppats. Robinson kom till Colorado inför säsongen från just Chicago Bulls och jag tror bortalaget inte räds honom.

Dagens match är i mina ögon en solklar mismatchup där Bulls har fördelen. Det finns inte en chans att laget kommer tillåta eller delta i ett högt tempo, särskilt inte i början av matchen. Långa anfall och lite gruffigt passar Chicago perfekt. Man skjuter 84% free-throws, vilket kan jämföras med 71% för Denver. Sätter vi siffror på mötet har jag Bulls till minst 55% och överoddset är ett faktum. Jag skulle nog våga säga att sannolikheten för bortavinst efter första quartern är än större.
Basket

Denver Nuggets – Chicago Bulls

  • Postad:
    21 nov 2013
    18:42
  • Rekare: maddmax
  • Spel: 2 ML
  • Insats: 1,00
  • Odds: 1,95
  • Spreadsheet: (ARKIVERAT)14V
  • Bolag: PinnacleSports
  • Datum:
    22 nov 2013
    04:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: 1q

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

sirlarsson 2013-11-22 08:23

Tackar!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td