Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dortmund – Bayern Munchen

Lite lätt irriterad nu. Hade skrivit klart en lång rek om detta spelet, precis när jag var klar och ska posta den, så startar internet om, och hela reken går förlorad. Så detta blir en kortare version av den!

Som sagt nya tag

Jag tycker mig ha hittat ett mycket bra spel i toppfighten i Bundesliga på Lördag. Då tabelltvåan Dortmund tar emot Bayern Munchen inför ca 80 000 åskådare på deras enorma hemmaarena!

*Bayern Munchen - Spelar fantastisk fotboll och leder redan ligan i bländande stil. Efter 12 spelade matcher i ligan har laget 10 vinster, 2 oavgjorda och inga förluster. Laget har en målskillnad på 27-7!
I CL har laget gått ännu bättre då man har 4 av 4 möjliga vinster och en målskillnad på 12-1! Man har t.ex slagit Man City på bortaplan med 3-1! Bayern är redan kvalificerade till slutspelet av CL!

*Dortmund - Laget har inlett säsongen okej, men inte mer! Laget går som förväntat bra i ligan, där man delar andraplatsen med Leverkusen, 4 poäng bakom Bayern Munchen. Laget har spelat 12 matcher och har 9 vinster, 1 oavgjord samt 2 förluster och en målskillnad på 32-11.
Det har däremot gått betydligt sämre i CL där laget endast har lyckats vinna 2 av 4 matcher och ligger förnärvarande på en tredjeplats med sina 6 poäng.

*Fokus - Detta borde verkligen tala för Bayern. Laget är som sagt redan klara för slutspelet i CL, vilket gör att laget har haft fullt fokus på denna matchen, ända sedan senaste segermatchen!
Dortmund i sin tur, kommer givetvis med lika hög motivation som Bayern inför denna uppgiften, men laget och tränaren har faktiskt en ännu viktigare match redan på Tisdag då laget spelar mot Napoli i Champions League, en match som VERKLIGEN BEHÖVER VINNAS och prioreteras i första hand... Iaf om laget vill ha någon chans att göra om fjolårets bedrift.

*Skadeläget - En del skador i bägge lagen. Jag tycker att skadeläget är klart gynnsamt för Bayern då Dortmund saknar i stort sätt hela sin ordinarie defensiv!

Skador Dortmund:
Gondogan- mittfältare¨
Subotic´-försvarare
Hummels - försvarare
Pisczek - försvarare
Schmelzer - försvarare

Skador Bayern:
Pizarro- anfallare
Scweinsteiger -mittfältare
Shaqiri - mittfältare
Badstuber - försvarare

Som sagt tycker jag detta är klart mest gynnsamt för Bayern Munchen, som inte har någon svaghet i hela sin startelva trots dessa skador. Även Boateng var lite småskadad efter senaste matchen, men han har nu lämnat klartecken inför denna viktiga fight! Detta gör att skadan på Badstuber inte gör mig alls lika orolig. På mittfältet hade det kunnat saknas fler spelare än vad det gör då Bayern har världens bästa och bredaste mittfältet! Trots Scweinsteigers skada kan dom ställa upp med ett grymt mittfält i Götze, Ribbery, Robben, Alaba m.fl.. Att Pizarro saknas på topp gör inte det minsta då Bayern kommer starta med sina 2 bästa målskyttar, nämligen Muller och Mandzukic!
Är klart mer tveksam till bredden i Dortmunds backlinje, nu när många duktiga och ordinarie startspelare saknas, och när en nu, för dom ny och kanske inte en hundra procent samspelt backlinje ställs mot detta mittfält och anfall tycker jag att det är klar fördel för Bayern!

*Formen - Bayern vinner som sagt mest hela tiden och gör det fantastiskt bra. I nuläget har klubben 6 raka vinster, varav den senaste kom hemma mot Augsburg då man dominerade fullständigt och vann med klara 3-0.
Dortmund å sin sida, har mer vacklande form då dom ståtar med 2 raka förluster, varav den senaste kom borta mot Wolfsburg i ligan, denna matchen förlorades med 1-2 och varken i denna match eller förlustmatchen mot Arsenal, så har Dortmund imponerat märkvärdigt!

*Statistik - Ytterligare en faktor som talar för Bayern! Bayern har klar plusstatistik på Dortmund. Lagen har faktiskt spelat mot varandra hela 4 ggr innan denna matchen bara under 2013! dessa 4 matcher har slutat med 2 Bayernsegrar 1 oavgjord och 1 Dortmundseger. Det näst senaste mötet var givetvis höjdpunkten av dessa 4 mötena, då det handlade om Champions League fialen!
I övrigt tycker jag att Bayern har en fantastisk förmåga att höja sig i såna här viktiga matcher!

*Sammanfattning:
Jag tror alltså att detta är ett riktigt bra spel! Jag lägger en stor insats 15/20 Units, då jag tycker att allt här ovan motiverar en så pass hög insats!
Just att skadeläget ser ut som det gör, med massa skador i Dortmunds defensiv. Den viktiga CL-faktorn och att Bayern faktiskt är ett betydligt bättre lag, kanske världens bästa t.om!!!

I Nuläget erbjuder Tempobet 2.15 medan många andra sidor ligger mellan 1,9-2,05 i odds. Jag tror att Bayern vinner denna matchen minst 7 av 10 ggr med rådande förutsättningar! Jag finner värde i detta spelet ner till ca 1,8-1,9!

Jag är tämligen säker på att oddset kommer droppa ju närmare matchstart vi kommer!

Ni kan se mina alla mina tidigare resultat och rekar i mitt spreadsheet!
Fotboll

Dortmund – Bayern Munchen

  • Postad:
    20 nov 2013
    22:05
  • Rekare: jocklon
  • Spel: 2
  • Insats: 1 500,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag: Tempobet
  • Datum:
    23 nov 2013
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Bundesliga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

maddmax 2013-11-23 20:54

Grattis till vinsten.

Skälet till att folk skrev 1.42 är att 1/0.7 = 1.42. Allt över detta borde vara överodds och värt att spela. Ingen, och nu menar jag verkligen ingen, kan ha 26% vinstmarginal i längden om personen spelar på stora marknader. Det folk tidigare försökte säga var att du antingen övervärderat Bayerns chanser, eller satt oddset för spelvärde alldeles för högt.

jocklon 2013-11-23 20:47

Spelet satt finfint med en 3-0 seger..!
Mkt negativt om att jag rekade från tempobet.. Ni ska slippa det i fortsättningen!
Oroa er inte för det...
Och maddmax- Vad menar du??? Om du spelar till 1,8 med samma insats 10 ggr, och spelet sitter 7 av dom 10 ggr så går du ju med 26% vinst... Så fattar inte alls vad du menar???!!!
Suck

maddmax 2013-11-23 20:03

Om Bayern vinner MINST 7 av 10 möten och du finner värde ner till 1.80 kan du inte förstå hur grundläggande sannolikhetslära fungerar. Suck.

patrik_g 2013-11-23 12:35

Har spelat Dortmund jag 3.40 Bwin. Tycker det är lite väl högt på hemmaplan. 2-Units. Bra match detta kommer bli säkert.

musse33 2013-11-23 11:35

Bet365 har det till 2,15 så då behöver man inte använda Tempobet om man inte vill

Webslice 2013-11-23 10:23

Äsch, spela bara hos de stora aktörerna, typ Pinnacle, SBObet, Ladbrokes el likn

kusagwa 2013-11-22 12:03

Och dessutom så kommer väl Ribery att missa matchen med?

sirlarsson 2013-11-22 09:33

Mycket oseriöst tyvärr, att reka marknadshögst på bolag som knappt existerar. Ingen kommer sätta in där ändå, dessutom är värderingen på 70% helt tagen ur stjärnorna trots Dortmunds problem i försvaret, tror du allvarligt att bolagen har så dålig koll på en match av denna dignitet? Med din värdering skulle Bayern vara spelbar ner till 1,42, nej det håller inte.

Moffegrev 2013-11-21 16:40

Testar till 2,1 - väldigt manga tyskar jag snackat med tror stenhart pa Bayern

johanna 2013-11-21 15:47

Jag vet inte var det där utbrottet kom ifrån men... det jag inte gillade var att du rekar ett storlag med droppande odds, som du anser ha 70% chans att vinna. Det känns inte seriöst i min värld. Ledsen men det du visat så här långt så känns du inte seriös för fem öre - och det blir inte bättre av att du uppenbarligen har minst tre konton som jag antar att du använder för att rösta på dig själv. Jag har inget emot infon eller dig personligen, men analysen och att det luktar fusk lång väg om dig gör mig dessvärre negativ till "reken@.

kingofding 2013-11-21 15:27

Tempobet är vad jag vet ett ökänt skit bolag. Man får vara glad om man lyckas öppna ett konto och sätta in pengar och ännu gladare om man lyckas ta ut några vinster Självklart lägger man sina egna spel på vilket bolag man vill och du har ju faktiskt skrivit vilket värde du tycker matchen är spelbar till så det är la lugnt. Det jag menade med 1.43 var att du skrev att Bayern borde ha minst 70% chans att vinna matchen (vilket är oddset 70% motsvarar) och med tanke på att dom slagit Dortmund borta 2 ggr senaste 10 åren så är det i mitt tycke lite väl saftiga siffror

payme 2013-11-21 14:46

Undertecknad Jocklon

payme 2013-11-21 14:42

Johanna - Menar du att det inte är möjligt att spela på Tempobet bara för att man är svensk? Jag fattar inte grejen med att jag skulle vara oseriös för att jag rekar på den sidan... Jag kan reka på vilken j-vla sida du vill, men det känns ju mest seriöst att reka till det bästa oddset man hittar, eller!?!?
"även B München såklart kan vinna, det är ju fördelen med att "reka" storlag. " Vad menar du????? För det första så brukar jag väl inte direkt reka "storlag"... Detta är t.om med första gången tror jag... Om inte Valencia räknas till den skaran! Och jag reka knappast dom för att dom är ett storlag, utan för att man nu fick ett fint odds med passande matchförutsättningar men skador ich viktig CL match som komma skall för Dortmund!
KingofDing- Du har säkert en poäng med "1,43" som jag inte hänger med på Vad menar du med att jag värderar Bayerns korrekta odds borde vara 1,43? Bra att du gillade infon i övrigt...

kingofding 2013-11-21 11:12

Skall inte gå in på djupet men att jocklon värderar korrekt Bayern odds till 1.43 borta mot Dortmund känns ju lite galet men självklart kan dom vinna. Jag inväntar och hoppas att Dortmund +0.5 stiger till över 2 ggr och så får jag utvärdera efter det. Hur som i övrigt bra information i reken!

johanna 2013-11-21 10:42

Jag håller med kingofding. Det känns inte särskilt seriöst att lägga en rek som ju de flesta ändå inte kan följa. Det ser ju fint ut i din statistik men om du rekar för att hjälpa andra och inte bara för att vinna en tävling så är det ju inte så meningsfullt att reka odds de flesta ändå inte kan spela. Reken i övrigt är väl ok, även om jag inte skulle spela till de oddsen men det är ju för att jag gör en annan bedömning av spelvärdet, även B München såklart kan vinna, det är ju fördelen med att "reka" storlag.

kingofding 2013-11-21 08:01

Ja vill ni hitta ännu högre odds så har gamebookers/partybets fortfarande Bayern rak till 2.20...

Ett tips är ju annars att faktiskt reka till odds som går att spela på, ens statistik blir lite missvisande annars när man tänkt börja spela för seriösare summor men alla får ju självklart göra hur de vill

jocklon 2013-11-21 00:07

Tack Patrik.
Kusagwa- nu stämmer även antalet åskådare-tack för uplysningen!

patrik_g 2013-11-20 23:35

Det var mig en fin rek detta

jocklon 2013-11-20 23:02

Ok Kusagwa, stämemr alldeles utmärkt!!
Jag kollade inte exakt upp hur många åskådare arenan tog in.. Kände inte att det var det viktigaste Jag visste att det är en stor arena som alltid är slutsåld typ jag kollade upp arenan bara för skoj skull, och dom tar in ca 81 000 men har vid några tillsälle haft 83 000 besökare

kusagwa 2013-11-20 22:51

Och Westfalen tar "bara" runt 80000 åskådare

jocklon 2013-11-20 22:32

Haha King... Måste ju iaf reka till marknadshögsta! Sen har dom stora bolagen som Pinnen och Bet365 redan börjat droppa och ligger på 2 ggr där. Vilket jag också tycker är klart spelvärt!

kingofding 2013-11-20 22:23

Tempobet? Går det ens att spela på den bookien? Känns som rysk roulette att ens rekommendera någon att placera ett spel där..
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td