Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid B – Numancia

Real Madrid B är det värsta laget i den spanska 2a divisionen just nu.Sist i ligan med usla 7 poäng på 14 matcher (2-1-11 och 7-23 i målskillnad,Och man ser redan nu ut som att man kommer ramla ner 1 division.Efter att ha tappat flertalet av sina toppspelare Jese, Morata, Cheryshev och Casimiro för att nämna några,Har man kontrakterat 15 nya spelare där bara 3st tar plats i startelvan,Skadeproblem,
Dålig kvalitet och dålig moral/attityd är problem som man inte har kunnat lösa.Klubben kommer att signa ett antal spelare i Januari för att försöka undvika nerflyttning.Den här veckan så sparkades tränaren Toril,Vilket år ganska klassiskt när sådanna problem uppstår i en trupp. José Manuel Diaz som tränat Rea Madrid C fram till nu får det otacksamma uppdraget att ta över RMB.

Hans uppgift att förändra gruppen och forma ett lag lär ta tid,Och till den här matchen ser situationen ännu besvärligare ut då 4 start spelare är avstängda FW Tomas, VB Casado, CB Pulido och CB Lorente.
Det här betyder att Höger backen Quini är den ända ordinarie i backlinjen som startar.Och man bör nämna att Quini är en omskolad höger mittfältare från början,Då förra tränaren Toril inte hade andra alternativ där.


Numancia är ett lag som har ambitioner att nå playoff iår och man ligger just nu på en 7e plats (5-7-2 17-13).Man gjorde några fina värvningar i början av säsongen för att kunna uppfylla sitt mål.Numancia är normalt otroligt hemma starka i sitt fort Los Pajaritos Stadium.Man har väl öppnat säsongen sädär kan man säga,Men man har tagit 7 poäng på sina 3 senaste bortamatcher.Och senaste matchen Zaragoza borta vända man 0-1 till 2-1 mycket starkt.Inga nya problem i Numancia så alla ordinarie är uttagna.

Jag tror att en offensiv trio med offensiva mittfältaren Julio Alvarez som ligger strax bakom Natalio och Enrich kommer skapa stor oreda för ett håglöst RMB försvar.

Förra året vann Numancia i Madrid med 2-4 och allt pekar åt något liknande iår.Real Madrid B är favoriter hos spelbolagen men jag håller inte med där utan hugger 2an direkt till 2.92!

Ah 0 till 2.13 Bet365 är ett lite säkrare alternativ!

Lycka till vid rygg/Krille
Fotboll

Real Madrid B – Numancia

  • Postad:
    22 nov 2013
    20:48
  • Rekare: Krille25
  • Spel: 2
  • Insats: 700,00
  • Odds: 3,00
  • Bolag: Bet victor
  • Datum:
    23 nov 2013
    18:15
  • Sport: Fotboll
  • Land: Spanien
  • Liga: Segunda Division
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Krille25 2013-11-23 13:26

Tackar! Den jobbar vi in

patrik_g 2013-11-23 12:41

Kanon rek Krille!

2.05 DNB för mig hos NB med 7-Units

Tomte 2013-11-22 21:23

Intressant, men du bör kolla starttiden, verkar starta 18:15 vad jag förstår, du vill ju inte att folk ska sätta betyg beroende på ställningen i matchen :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td