Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Zürich – Sion

Tidig rek på matchen Zürich-Sion i schweiziska Super League om två veckor. Oddsen har börjat släppas och i mitt tycke ligger de alltför högt på bortaseger för Sion. Tipico ger 4 gånger pengarna och jag väntar inte på att det sjunker. Sion är ett av seriens mer formstarka lag, medan Zürich hackar betänkligt i sitt spel.

Sion
Jag har hittills rekat mycket emot Sion, men nu finns det anledning att tänka om kring det. Sion hade stora problem under slutet av förra säsongen, problem som följde med in i säsong 2013/2014. Fem tränarbyten under förra säsongen till exempel. Schweiziska ligan löper nästan året om och det var bara ungefär sex veckors uppehåll i somras.

Det gjorde att Sion inte hann ladda om inför den här säsongen och inledde nästan lika bedrövligt som den förra slutade. Ett till stora delar nyvärvat lag kände inte varandra och laget gjorde inga mål på de sex första seriematcherna.

Efterhand har laget och spelet börjat fungera. Till exempel har förvärvet av blott 20-årige skyttekungen från U-VM i turkiet ivorianen Ebenezer Assifuah-Inkoom börjat ge utdelning och han har gjort tre mål hittills på sina inhopp. Även förvärvet Dario Vidosic har börjat hitta rätt med 4 mål så här långt.

Sion har nu två raka segrar i serien, båda hemma, 2-0 mot Grasshopper och 3-0 mot Luzern. Förvisso fick Luzern replik i cupen i helgen som gick då laget vann med 1-0 på sin hemmaplan. Sions styrka har varit defensiven den här säsongen och den har fortsatt fungera även när målen börjat komma.

Sion har 1-2-3 på sina sex bortamatcher och 3-6 i målskillnad. Dock 1-1-1 på de tre senaste och 3-3 i målskillnad

Orosmoment inför Zürich-matchen är att försvararen Vincent Rüfli är avstängd efter tredje gula mot Luzern.

Zürich
Zürich hade en enkel resa i cupens åttondelsfinal i helgen när FC Baden besegrades som spelar i scweiziska tredjeligan. Zürich vann med 4-1. Innan dess har Zürich dock bara en poäng på fem matcher i serien.

Zürich har 1-2-3 och 5-9 i målskillnad på sina sex hemmamatcher. 0-1-2 på de tre senaste och 1-4 i målskillnad.

Motståndet har varit motsvarande för de båda lagen på de tre senaste hemma, respektive bortamatcherna. Båda lagen har mött Aarau och Basel, men Sion har presterat bättre borta än vad Zürich lyckats med hemma.

Zürich känns i nuläget som ett oharmoniskt lag. Man drar på sig väldigt många varningar och efter utvisningen borta mot Aarau några omgångar tillbakade klappade man ihop och förlorade med 1-5.

Zürich har dock inga avstängningar inför matchen.

Spelet
Sion är inget starkt bortalag, men de har en bra chans i den här matchen och 4.0 i odds på rak bortaseger är givet för en normalinsats. Enda orosmomentet är det långa uppehållet som blir i serien efter en cuphelg och sedan landslagsuppehållet. Schweiziska ligan är så utdragen över året att lagen sällan behöver spela mer än en match i veckan, om ens det. Zürich får en chans att hämta ny kraft att bryta utvecklingen. Må vara hänt, men jag spelar på oddset och det står i 4.0.
Fotboll

Zürich – Sion

  • Postad:
    11 nov 2013
    11:11
  • Rekare: faremisch
  • Spel: 2
  • Insats: 3,00
  • Odds: 4,00
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: Tipico
  • Datum:
    24 nov 2013
    13:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: Schweiz
  • Liga: Super League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-11-24 18:02

4-1. Långt från att leverera den här gången.

Tomte 2013-11-11 23:42

@kusagwa. Du har nog kanske rätt, har inte räknat, bara en känsla av att det har varit många "kan inte torska och ni kan vinna fem spänn om den går in-rekar på sistone". Jag gillade denna :-)

kusagwa 2013-11-11 23:13

@Tomte. Är det inte många som gör det? Iallafall av de som år lite mera seriösa i sin rekar. (Kanske inte så många på odds uppemot 4 men tycker själv det är en hel del dogsspel som rekas).

Tomte 2013-11-11 20:50

Intressant, kul att någon vågar reka spel med värde på icke-favorit, testar en rygg.

faremisch 2013-11-11 12:56

It´s magic!

henke111 2013-11-11 12:04

Reken postad: 2013-11-11 11:11



Lycka till!

faremisch 2013-11-11 11:13

Tidiagare rekar: https://www.sharps.se/spreadsheet/25395
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td