Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

Nattens spel hittar vi i Toronto mellan Maple Leafs och Capitals.

Caps kommer till spel efter 2 raka förluster. I onsdags mot Penguins där man vart helt nollade samt i gårdagens match mot Canadiens med 3-2. Back-to-back match i natt för Caps alltså. Man har svårt att hitta kontinuitet i spelet och man är allt för beroende av fima Ovechkin - Bäckström - Johansson. Man saknar ett djup i spelartruppen med lite för ovårdat försvarsspel och för dåligt med andrahandsmålgörare. Bortastatistiken är inte den heller lysande där man är 4-5-1, och i NHL måste man fösöka ligga på minst .500 (Amerikanarnas sätt att skriva procent) vinster på bortaplan och därtill lägga till med ett skapligt hemmaspel.

Skador för Caps: Tomas Kundratek D, John Erskine D, Jack Hillen D.

I Torontolägret talas det redan så smått om Stanley Cup. Nåväl dom ska väl kunna skrapa till sig en plats i slutspelet så dom har chansen att spela om det men jag skulle inte sätta några pengar på det. Leafs kommer senast från ett nederlag mot Predators med 4-2 men har dessförinnan 2 raka vinster med 11 mål gjorda på dessa 3 matcher. Man är starka på hemmaplan där man är 8-3-0 såhär långt. Med Phaneuf som ankare och resten av backuppsättningen sköter sig ikväll ska man kunna stänga ner Ovi-Bäckis-Johansson tillräckligt för att Kessler o Co. ska kunna göra jobbet offensivt för att vinna i kväll hemma i Air Canada Centre. Leafs har en bredare trupp och kommer komma till bättre anfall med större delen av laget än Caps.

Sammanfattningsvis vinner Toronto ganska lätt en enkel seger mellan ett par målglada lag ikväll. Caps är trötta efter att ha jagat större delen av matchen kvällen innan och Toronto är för smarta för att dra på sig alltför många utvisningar och bjuda in Caps i matchen med deras giftiga PP där Ovi öser in målen. Med hemmapubliken i ryggen lyfter sig Toronto ett snäpp och man är grymt taggade att slå Amerikanarna inför hemmafansen.

Tips. 4-2 till TOR

Målvakterna för natten är klara.
Braden Holtby 10-7-0 GAA 2.70 SV% .923

James Reimer 5-2-0 GAA 2.27 SV% .942


Kommenterar alltid reken här nedanför vid rättning.
https://www.sharps.se/spreadsheet/pluskasrekar

Ta det lugnt i dimman i natt (ni som föredrar den framför NHL-hockey ) Å lycka till vid rygg!
Pluskas
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

  • Datum:
    24 nov 2013
    02:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pluskas 2013-11-24 04:21

Matchen tar inte alls den riktning som jag hade föreställt mig. Istället för Caps så kommer Lefs ut och ser trötta å slöa ut. Tight länge men i andra perioden lyckas Clarkson spräcka nollan för hemmalaget. I 3a blir Leafs allt för passiva och ska som det verkar spela på ledning. Man verkligen bjuder in Caps till kvitteringen... Kan dom inte mer hockey i Toronto av alla städer å fattar att man inte kan spela på ledning, vid 1-0, i NHL, mot en av NHL's vassaste förstalinor? Minus på kontot i dag och det är aldrig en roliga dagar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td