Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lyon – Betis

Lyon har en mycket fin chans att gå upp i serieledning i Grupp I och ta ett stort steg mot avancemang.Eftersom Betis som släppte in hela 4 mål mot Sevilla har en otroligt viktigt match mot Rayo Vallecano till helgen,Väljer att låta flera viktiga spelare stanna hemma till den här matchen.
Lyon har varit en besvikelsse så här långt i liga spelet och ligger redan 15 poäng eftee PSG.Man har dock börjat komma igång nu med segrar i Derbyt mot St:Etienne,Guingamp,Och senast Kryssade man mot Valenciennes.Man ligger just nu 2a i Grupp I med 6 poäng,2 poäng mindre än Betis

Viktiga mittfältaren Clement Grenier är tillbaka i spel,men försvararen Dabo och målvakten Lopes missar matchen. Rutinerade målvakten Vercoutre är tillbaka i startelvan.

Derbyt Sevilla-betis slutade med hela 4-0 till Sevilla,Och bevisade åter igen att Betis är inne i en riktig kris just nu i ligaspelet.I Europa League Leder man dock gruppen och är mer eller mindre redan kvalificerade,Då man möter Reijeka på hemmaplan sista omgången.Som sagt man luftar en del spelare här.
Både Rubén Castro, fw, 2/1 och Molina, fw, 14/5 är inte uttagna. Precis som, Vadillo, mf, 10/0, Juan Carlos, mf, 7/0 Amaya, mb, 10/0: Braian Rodriguez, fw, (3/0) Damien Perquis, mf (5/0) Nosa Igiebor (7/1) är alla långtidsskadade


Bra chans för lyon här som är obesegrade i 11 av sina senaste 12 matcher i EL.Betis har nog tankarna på La liga till helgen här vilket syns i laguttagningen.


Lyons trupp: Vercoutre, Gorgelin - Koné.B - Bedimo - Bisevac - M. Lopes, Umtiti - Ferri, Fofana, Gonalons, Gourcuff, Grenier, Tolisso, Malbranque - Briand, Gomis, Lacazette, Pléa. 




Betis trupp : Andersen, Sara, Jordi, Nacho, Juanfran, Nono, Cedrick, Caro, Dídac, Xavi Torres, Salva Sevilla, Chuli, Pedro, Paulao, Steinhöfer, Lolo Reyes, Verdú, Pepelu, Abeledo y Sergio 


Fotboll

Lyon – Betis

  • Postad:
    27 nov 2013
    19:53
  • Rekare: Krille25
  • Spel: 1
  • Insats: 700,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag: Tempobet
  • Datum:
    28 nov 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Krille25 2013-11-28 16:43

Vi säger så!!

tippmeister 2013-11-28 16:33

Du fortsätter i samma stil, snodd från R&K dom la ut den för ca 24 timmar sedan du la ut den för ca 20 timmar sedan (:
http://www.rekatochklart.com/rekar/24055/

Krille25 2013-11-28 14:27

Varsegod kusagwa! Bara kul med synpunktet

Krille25 2013-11-28 14:26

Webslice! Jag tror inte man väljer att vila spelare i ett av spaniens hetaste derbyn när man ligger sist i la liga.Och man har rpd med en förlust ikväll då man lär agå vidare ialla fall.Nu möter man Rayo Vallecano som ligger på samma poäng som Betis så den matchen prioriteras nog hör.Jag tror man helldre håller sig kvar i la liga än går långt i EL om jag säger så

kusagwa 2013-11-28 13:56

Tack för uppdatering Krille. Kan vara intressant med ett livebet beroende på hur matchen utvecklar sig.

Webslice 2013-11-28 13:50

Om man losade Derbyt Sevilla-Betis med 4 mål - kan det inte ha varit för att man har denna match i åtanke?

Krille25 2013-11-28 12:43

Du har alldeles rätt i det du säger kusagwa! Man har psg i helgen så det visar sig vilket mannskap man mönstrar ikväll,Man ska vara starkare än Betis ändå som lämnar hela sin offensiv hemma ikväll

Krille25 2013-11-28 12:41

Ja jocklon en rek för mig är lite mer än bara hur det gått i senaste matchrn bla!

kusagwa 2013-11-28 12:24

Först bra hittad info Krille. Men avstår själv då oddset droppat så mkt och Lyon ska väl dessutom möta PSG i helgen? (Eller var det Monaco?). BOL

Men Jocklon varför är det fel att "gnälla" när folk spelar på böcker som har utstick som får Ladbrokes utstick att verka normala. Är det inte tänkt att så många som möjligt ska kunna rygga. Även de som i princip bara spelar på BF och asiater? Visst att spela på en stor EU bok eller en "svenskvänlig" bok (böcker som Nordicbet och PAF som inriktar sig på vårt land mkt) är en sak men att spela på till exempel Tempobet (som jag tror inriktat sig en del till Balkan och/eller Turkiet) är en helt annan sak.

Och så ger det skeva resultat i tävlingen om vissa kan spela på utstick och därmed också rekar det oddset (då de flesta lägger oddset i reken efter vad de spelat, inte vad som är högst). Varför inte bara lägga spelen på större EU och gärna "svenskvänliga" böcker, BF, asiater eller någon av de mer seriösa karibisks sajterna (tänker främst 5Dimes)?

Tänk om folk började reka på Marathons tidiga odds (de brukar kunna ligga ett par omgångar tidigare ute med sina odds på större marknader och tenderar att ofta ligg långt ifrån stängslinsn). Skulle bli jävligt skevt om jag var tidigt ute och la ett spel på lag C -1 AH till 2.72 två veckor innan matchstart (och med limits under 100 Euro) för oddset sedan skulle gå ner till säg runt 2.00 närmare matchdags och sen la en rek till det oddset.

hassem 2013-11-28 00:30

Ryggar på denna, tack!

jocklon 2013-11-28 00:00

Bra rek Krille! Att du har 2,1 i snitt på denna reken säger tyvärr det mesta om rekbedömmarna här inne! Sen kommer du säkert få massa skit för att du rekar på tempobet... Det fick iaf jag... Sjukt att folk kan störa sig på så mkt saker, när dom själva inte bidrar med ett skit! Trist men sant.. Svårt att ha mkt bättre info! Att matchen e viktig för Lyon, hemmaplan samt att betis lämnar alla dom gubbarna hemma talar ju sitt tydliga språk! Stämmer bara denna infon ( vilket jag utgår från att den gör) så är ju detta ett givet spel! Sen att vissa får typ 3,5 i betyg när dom lämnar 1 rad info om spelet, samt skriver lite statistik om lagen (som man se i vilken tabell som helst) är ju rena skämtet.. Bra rek och höga betyg! Rygg!

Rojiblanco 2013-11-27 22:45

Bra luskat Krille, hakar på denna!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td