Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Vetlanda – Edsbyn

Vetlanda sjua i serien och tagit 10-poäng på tio matcher. Typ vad man kan förvänta sig av Vetlanda. Lite på gång med tre raka vinster. Två senaste vinsterna mot bottenlagen GAIS och Kungälv + vinst borta mot ett annat mittenlag Bollnäs. Betydligt svårare motstånd här! Mot Sandviken hemma och Villa borta, två topplag som Edsbyn har man inte räckt till.


Edsbyn fyra i tabellen har gått lite sämre på slutet. 2-1-2 fem senaste. Räckte till i en halvlek borta mot Hammarby 1-1. Förlust sen med 4-1. Men 1-1 matchen innan dess förra fredagen mot Ljusdal var en stor missräkning. Två mål på två matcher är inte likt ett offensivt lag som Bollnäs. Man kan betydligt bättre och då kan ett motstånd som Vetlanda på bortaplan passa bra.

Edsbyn har 4-1-0 fem senaste mot Vetlanda, varav två raka borta mot Vetlanda.

Kanske dumt spela Edsbyn med denna form? Men tror på en förbättring ikväll och (2.40) i odds är ett fint odds på Byn!

Skadeläget från SF

Joakim Svensk och Simon Jansson har båda tvingats tacka nej till U23-VM som spelas nästa vecka på grund av skador. Skadorna är emellertid inte värre än att de båda kunnat spela matcher och de lär finnas med även mot Vetlanda.

I VBK väntar vi fortfarande på att Viktor Törner ska finnas åter på isen och noterar att Johan Löfstedt är uttagen i landslaget.




Strax över medel insats här på Byn!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Bandy

Vetlanda – Edsbyn

  • Datum:
    29 nov 2013
    19:00
  • Sport: Bandy
  • Land: Sverige
  • Liga: Elitserien
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-11-29 21:37

4-8 vinst Edsbyn

patrik_g 2013-11-29 19:49

2-5 HT Byn
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td