Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

New York Islnders – Washington Capitals

Min NHL-forn är ju upp och ner och igår missa jag båda. Men här tycker jag mig hittat ett riktigt bra odds där även ML ingår.


Islanders såg jag igår på teve mot Detroit. Islanders hade hemmaplan men var bedrövliga. Förlorade med 5-0 mot Detroit och när jag såg dom igår förstår jag att man har fem raka förluster (10 förluster på 12-senaste) och 22-insläppta mål på dessa fem matcher. Man har faktiskt släppt in näst flest mål i ligan med sina 90-insläppta på 26-matcher. Bara Calgary är sämre med sina 92. Släpper in i snitt 3,46 mål per match. Att förstamålvakten Evgeni Nabokov går skadad märks just nu. Pualin (stavningen) som stod igår får inte förtroendet ikväll. Så in med orutinerade Anders Nilsson ikväll. Kul att svenska målvakter får chansen, men ska man vara ärlig håller inte Nilsson NHL-klass enligt mig. Inte blir det lätt ikväll med Ovechkin i fin form (delad ledning i skytteligan) i mot sig ikväll.


Washington är en besvikelse ännu. 17-plats av 30-lag är ju inte en placering man ska ha med detta lag. Raden: 1-1-3 fem senaste är ju inte den bästa formen, men senast slog man iaf formstarka Montreal med 3-2 hemma.


Jack Hillen och John Erskine saknas. Frågetecken dessutom för Brooks Laich.


Visst Caps är inte bästa slag kanske. Men Islanders är verkligen i slag och an är ju ett bottenlag så enkelt är det. Man har offensiv spets men får ju inte till det.

1.92 hos BS på Washington känns riktigt fint alltså och trycker in hela 8-units och det är mycket för att vara NHL. Men det känns verkligen befogat.
Spela på Betsafe och få Se bonus här
Ishockey

New York Islnders – Washington Capitals

  • Datum:
    01 dec 2013
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-12-01 03:34

Just sett klart Islanders-Caps. Ingen större underhållning, men spänning!

Caps har 0-1 inför sista. Islanders gör 1-1 i box-play. Sen ger Caps-målvakten bort 2-1 med 1:51 kvar då han inte kan blockera en enkel puck. Då var man arg.

Sen tar Caps ut målvakten får en utvisning och tar ut målisen igen. I 5 mot 5 målvakten ute får Bäckis pucken i slottet och pangar in 2-2 med cirka 50-sek kvar. Rättvist med X sett över hela matchen.


Sen avgör OVE så klart med ett skott i femtehålet på en annars stabil Nilsson i kassen i kväll. Men Sista målet såg inte otagbart ut.


Skönt tunga spelet satt tillslut med lite besvär.

patrik_g 2013-11-30 23:01

Lite mer om Caps-spelet. Svenske Nilsson i Islanders gör säsongens första START denna säsong. Förrasäsongen spelade han tre matcher i NHL. 2.75 hade han i insläppta mål då.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td